- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте! Проблема ми е че съм на 28г а все още не съм бил с жена
Ама той като я почне, вече ще е късно тя да изявява някакви претенции... Какво от това, че няма да може да й го осигури? Ще му се разсърди?
ПС: Не лъжа, ве! Дъртичка си, ама поне имаш младежки дух..![]()
Това, че е девствен на 28, не значи, че е същият като девствен 13-годишен. На човека вероятно единственият проблем му е липсата на самочувствие. И тъй въобще не му помагаш на проблема.
Антракс е прав, бляновете и терзанията на пияната салфеткаджийка въобще не са негов кахър. Въпросът е веднъж да я закара в леглото. Другото лесно. После ако иска и черна страничка да ѝ остане във Facebook дневничето, то за момчето doesn't matter, щото had sex...
ИнстЕнктът е много важен. А и имайте предвид, че много от нас(включително аз и повечето ми приятели) лъжат, когато си правят сефтето, че имат някакъв опит. Голяма вероятност има коврата, особено на пияно, въобще да не ѝ стане хабер, че човекът е нещо повече от "просто малко недодялан в леглото". А и не подценявай инстЕнкта на вълк, който от 28 години не е ял. Нищо, че никога реално не е ловулал... Ако плячката му падне, ще знае как да я изяде.
Точно, че не е същият. Идеята ми е, че поведението му няма да е, като на девствен пубер, който е готов да си направи сефтето вече. Аз смятам, че той има емоционални /така да ги нарека/ проблеми, за да се стигне до пълната липса на контакт с жени. И точно тези проблеми ще си направят шега. Тук не говорим само за липса на самочувствие. На всички ни се е случвало да се притесняваме и срамуваме.
Реално си представи ситуация. Имаш син, който вече е станал на 28г и не може да заговори жена??? WTF? И какво, ще си кажеш, че това е просто проблем със самочувствието, така ли???
Аз бих се притеснила доста.
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:27
Абсолютно, както и с подхода и други такива работи. Но със сигурност проблемът не е, че си търси принцесата на бял еднорог, за да се чувстват нежно под звездите, докато отсреща ромоли водопад от дъга. Това със сефтето са си само ваши глупости. Не ги приписвай на момчето.