.
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Threaded View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от ... Виж мнението
    Това, че е девствен на 28, не значи, че е същият като девствен 13-годишен. На човека вероятно единственият проблем му е липсата на самочувствие. И тъй въобще не му помагаш на проблема.
    Антракс е прав, бляновете и терзанията на пияната салфеткаджийка въобще не са негов кахър. Въпросът е веднъж да я закара в леглото. Другото лесно. После ако иска и черна страничка да ѝ остане във Facebook дневничето, то за момчето doesn't matter, щото had sex...
    ИнстЕнктът е много важен. А и имайте предвид, че много от нас(включително аз и повечето ми приятели) лъжат, когато си правят сефтето, че имат някакъв опит. Голяма вероятност има коврата, особено на пияно, въобще да не ѝ стане хабер, че човекът е нещо повече от "просто малко недодялан в леглото". А и не подценявай инстЕнкта на вълк, който от 28 години не е ял. Нищо, че никога реално не е ловулал... Ако плячката му падне, ще знае как да я изяде.
    Точно, че не е същият. Идеята ми е, че поведението му няма да е, като на девствен пубер, който е готов да си направи сефтето вече. Аз смятам, че той има емоционални /така да ги нарека/ проблеми, за да се стигне до пълната липса на контакт с жени. И точно тези проблеми ще си направят шега. Тук не говорим само за липса на самочувствие. На всички ни се е случвало да се притесняваме и срамуваме.

Реално си представи ситуация. Имаш син, който вече е станал на 28г и не може да заговори жена??? WTF? И какво, ще си кажеш, че това е просто проблем със самочувствието, така ли???
    Аз бих се притеснила доста.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си