.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Не само тестостерона играе роля в изграждането на такова тяло като на снимките. Почни да тренираш, то че няма да изглеждаш така е ясно, но поне може да ти е цел.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не само тестостерона играе роля в изграждането на такова тяло като на снимките. Почни да тренираш, то че няма да изглеждаш така е ясно, но поне може да ти е цел.
    Защо да не мога? Може ли поне да разясниш малко ...

Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Защо да не мога? Може ли поне да разясниш малко ...
    Главно защото съм помияр и обичам да развалям мечтите на хората.

А сега сериозно. Принципно генетиката ти е различна, т.е. дори да правиш тренировките, които тези "модели" са правили, едва ли ще постигнеш същия вид. От друга страна, това не значи, че не можеш да постигнеш дори по-добри резултати. Стреми се към това като начало. След няколко месеца ще видиш за какво става въпрос.

Супер фен Аватара на diksi

А сега сериозно. Принципно генетиката ти е различна, т.е. дори да правиш тренировките, които тези "модели" са правили, едва ли ще постигнеш същия вид. От друга страна, това не значи, че не можеш да постигнеш дори по-добри резултати. Стреми се към това като начало. След няколко месеца ще видиш за какво става въпрос.
    the truth had been spoken

Това е повече от ясно, че макар и структурата ми само е по-различна от тази на момичетата на снимките. Идеята ми беше да постигна нещо подобно като цялостен вид. Иначе благодаря за мнението .

Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Това е повече от ясно, че макар и структурата ми само е по-различна от тази на момичетата на снимките. Идеята ми беше да постигна нещо подобно като цялостен вид. Иначе благодаря за мнението .
    Да, да можеш. Стига да си достатъчно постоянна и да си цъкаш хранителния режим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си