.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Пилатес и p4p

Здравейте! Искам да започна нещо ново като тренировка, затова се спрях на пилатес и упражнения от типа на p4p. Ще може ли някой, който е по-навътре с нещата, да ми разясни какви резултати мога да очаквам от едното и какви от другото. Целта ми е нещо от този тип http://data1.whicdn.com/images/92561884/large.jpg , http://2.bp.blogspot.com/-MEco4c2yMQ...8873b9e7f6.jpg . Моля ви, без нападки!

Някой?

Супер фен Аватара на diksi
    nikoi, попринцип жената има ниски нива на тестостерон, та с какъвто и спорт да се захванеш можеш да постигнеш това, стига да си на диета/режим/

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от diksi Виж мнението
    nikoi, попринцип жената има ниски нива на тестостерон
    Не слагай всички жени под общ знаменател!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Не слагай всички жени под общ знаменател!
    kato cqlo не мисля, че зоби и тестостерона й си играе в рамките на 0.5 до 1.5 ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Не само тестостерона играе роля в изграждането на такова тяло като на снимките. Почни да тренираш, то че няма да изглеждаш така е ясно, но поне може да ти е цел.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не само тестостерона играе роля в изграждането на такова тяло като на снимките. Почни да тренираш, то че няма да изглеждаш така е ясно, но поне може да ти е цел.
    Защо да не мога? Може ли поне да разясниш малко ...

Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Защо да не мога? Може ли поне да разясниш малко ...
    Главно защото съм помияр и обичам да развалям мечтите на хората.

А сега сериозно. Принципно генетиката ти е различна, т.е. дори да правиш тренировките, които тези "модели" са правили, едва ли ще постигнеш същия вид. От друга страна, това не значи, че не можеш да постигнеш дори по-добри резултати. Стреми се към това като начало. След няколко месеца ще видиш за какво става въпрос.

А сега сериозно. Принципно генетиката ти е различна, т.е. дори да правиш тренировките, които тези "модели" са правили, едва ли ще постигнеш същия вид. От друга страна, това не значи, че не можеш да постигнеш дори по-добри резултати. Стреми се към това като начало. След няколко месеца ще видиш за какво става въпрос.
    the truth had been spoken

Това е повече от ясно, че макар и структурата ми само е по-различна от тази на момичетата на снимките. Идеята ми беше да постигна нещо подобно като цялостен вид. Иначе благодаря за мнението .

Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Това е повече от ясно, че макар и структурата ми само е по-различна от тази на момичетата на снимките. Идеята ми беше да постигна нещо подобно като цялостен вид. Иначе благодаря за мнението .
    Да, да можеш. Стига да си достатъчно постоянна и да си цъкаш хранителния режим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си