Чакай сега. :Д Аз теб те видях и в един друг сайт. И май не съм единствения от видяното :Д
Та значи теб те заливяха с хиляди коренно различни мнения и коментари и нормално.. Всеки се мисли себе си за прав.
Не мислиш ли, че е неуместно да се доверяваш на форумни анонимковци?
Предлагам ти да се консултираш със специалист -консултант в някой клон бюрото за успешно развитие и кариера (потърши, ще видиш, ще разбереш)..
Иначе разбира се, че СУ-редовно, само че ти си решаваш. Много трудно ще ти е да работиш едновременно, а студентски град е една сбирщина, в която няма спокойствие.
От друга страна какво ти остава да работиш в град Сливен, ако запишеш задочно?
Помисли добре над този въпрос.
И не се притеснявай. 20 човека, от които 10 са пълни олигофрени, са напълно достатъчни, за да превърнат упражненията в губене на време...
Пак помисли за чужбина. Защо не вземеш един сертификат, има и евтини университети с квартири, можеш да поработиш, да събереш пари.
Аз лично не бях добър ученик и не научих добре език, та предпочетох да остана в България, но и да имам възможност просто нямам желание за чужбина![]()
Аз нямам АБСОЛЮТНО никаква възможност за чужбина, така че трябва да се задоволявам в България.В кой форум си ме виждал? По принцип аз събрах най-различни мнения и затова се колебая между тези двата университета. Всъщност си мисля и за УНСС, но те СУ и УНСС са в София, а ВИНС е във Варна. Така че голямата дилема е тази- да следвам икономика в София или във Варна? Можеш ли да ми кажеш нещо за Студентски град? Как така няма спокойствие, ако се запиша на общежитие, ще мога ли да уча нормално или няма да имам тишина около себе си?
Защо да нямашаш абсолютно никаква възможност, а в София да имаш?
В студетски град е пълно идиоти. В общежитията е нон стоп копунясвяния, напивания и музика. Е, зависи на каква групичка попаднеш, но като цяло е така. Но не е невъзможно да учиш. Във Варна е същото. Голяма дупка са общежитията. А нали знаеш, 4 години ще делиш стаята си с непознати, 4 години ще дружиш с определена компания от хора, които ако също ще оказват въздействие върху твоята личност, харакер от средата.
Няма значение в кой форум съм те засичал.
А мога ли в СУ да уча в библиотеката, например? Вместо в общежитието, където надали ще имам спокойствие, да уча в библиотеката? Ами като се прибирам в общежитието (вечер, например), ще мога ли да си почина, да спя, като се прибирам вечер или вечно ще има купончета?
П.П. Това за форума някаква тайна ли е?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Винаги е по - лесно да заминеш в началото, отколкото за магистратура, работа и етц. Хората не го осъзнават. Не казвам, че после не можеш да се развиеш там, но нагласата и нещата, които си получил тук, са различни от тези в чужбина. А щом не искаш да останеш там, това е друг въпрос.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"