.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Тук мисля да се намеся аз
    Комплексни аминокиселини като тези бих препоръчал да се пият по следния начин:
    Дозата ти са 3-4 таблетки на прием. Ако дадено хранене ти е бедно на протеин, вкарай 1 доза в него. Ако храненията са ти богати на протеин, вкарай 1 доза МЕЖДУ храненията за да увеличиш протеиновия синтез. Примерно ако ядеш в 8 сутринта и в 12 наобяд и храненията имат тостатъчно протеин - вкарай 1 доза към 10 сутринта. Можеш да пиеш по 1 доза преди и след тренировка, но това неписано правило важи предимно когато си взел BCAA, а не комплексни амино.
    П.С. Дозата от 3-4 таблетки е за човек с тегло около 80кг, ако си по-малко може и с 3 да караш, ако си 90 и нагоре може и по 5.

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Дозата ти са 3-4 таблетки на прием. Ако дадено хранене ти е бедно на протеин, вкарай 1 доза в него. Ако храненията са ти богати на протеин, вкарай 1 доза МЕЖДУ храненията за да увеличиш протеиновия синтез. Примерно ако ядеш в 8 сутринта и в 12 наобяд и храненията имат тостатъчно протеин - вкарай 1 доза към 10 сутринта. Можеш да пиеш по 1 доза преди и след тренировка, но това неписано правило важи предимно когато си взел BCAA, а не комплексни амино.
    П.С. Дозата от 3-4 таблетки е за човек с тегло около 80кг, ако си по-малко може и с 3 да караш, ако си 90 и нагоре може и по 5.
    Благодаря ти много

Значи ако тези ги пия по една доза преди тренировка и след няма нищо смущаващо така ли да разбирам? Винаги съм се притеснявал от такива добавки дали няма да ми променят метаболизма (обмяната на вещетвата) и след като спра да тренирам и да надебелея????

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    А на гладно сутрин може ли да си пия дозата и да ям чак към 11-12 часа?

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    А на гладно сутрин може ли да си пия дозата и да ям чак към 11-12 часа?
    Не е добра идея да пропускаш закуската. Аз го правя от една седмица поради простата причина, че не се наспивам достатъчно добре и сутрин ме мързи да направя нещо за хапване. Резултатът е, че се чувствам по-кофти през деня така. Храната ти е по-важна от хранителните добавки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си