.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Хемороиди?

На почти 17 години съм(момче). От доста време насам ме притеснява един проблем. След ходене по голяма нужда, когато седна на стол или креват(няма значение) изпитвам лека болка и ми е доста некомфортно да седя. Така е около 5-10 минути и след това преминава. Също се получава и не само след голяма нужда, но по рядко и не чак така некомфортно. Досега съм си мислел, че е от много косми, които имам около ануса, но започвам да си мисля, че е от хемороиди. Вие какво мислите? Възможно ли е да е от космите или е по-вероятно да са хемороиди? Дори сега докато пиша това ми е малко некомфортно и имам чуството, че леко ме "боцка" около ануса.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Може би са по-скоро хемороиди. Може да са вътрешни, може и да са външни. Забелязал ли си да има кръв? А нещо като топче около ануса?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на draid
    Много напомня на хемороиди. Като за начало започни да се миеш след като ходиш по голяма нужда, забрави за хартия и тем подобни глупости. Особено ако прекарваш повечето си време пред компютъра е доста вероятно да си получил хемороиди. Запек имаш ли ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Може би са по-скоро хемороиди. Може да са вътрешни, може и да са външни. Забелязал ли си да има кръв? А нещо като топче около ануса?
    +

?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като за начало започни да се миеш след като ходиш по голяма нужда, забрави за хартия и тем подобни глупости. Особено ако прекарваш повечето си време пред компютъра е доста вероятно да си получил хемороиди. Запек имаш ли ?
    +

Ако имаш хемороиди, ще е добре и да спортуваш, така по бързо ще изчезнат.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-06-2014 на 20:32
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    +

?

Това към мен ли е или към автора?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Това към мен ли е или към автора?
    Към автора , един вид, че и аз го питам същите въпроси ;D
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Варна
    Мда, така и предположих. Хахах

Не съм забелязал да е имало кръв. И второто отпада като вариант.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Много напомня на хемороиди. Като за начало започни да се миеш след като ходиш по голяма нужда, забрави за хартия и тем подобни глупости. Особено ако прекарваш повечето си време пред компютъра е доста вероятно да си получил хемороиди. Запек имаш ли ?
    Нямам.

SHPAIdURmeN винаги съм спортувал. Преди най-вече тичах, сега пък ходя на фитнес. Но също и прекарвам доста време пред компа..

Не мога да ти помогна пич.

Предлагам ти да отидеш на лекар.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си