Ами да - казваш на хората какви са цените при положение, че ти ги купуваш по-евтино. Пък и казвайте цените на цялото лечение, не само за брекетите
Моите разходи без снимките в началото и апаратчето, което ще нося след това са 1500 за едната челюст (имам само на горната) На двете става двойно. Така че предполагам, че цените за две челюсти варират от 2000-3000 и нагоре зависи от града![]()
не купувам нищо по-евтино
плащам само консумативите, тоест, не плащам лечение
едни брекети(отгоре и отдолу) са около 1000лв(САМО БРЕКЕТИ)
тва колко плащате накрая някви неземни суми си е ваша работа
не зависи от града
зависи от тва колко се интересувате дали ще дадете 1000лв или 5000лв
крайният резултат е един и същ
Последно редактирано от WhereIsMyCrown : 09-07-2014 на 19:58
Айде говори ми.. Носих половин година отново,преди да ги махна и да сложа на ново при нова ортодонтка.
Старата,супер прехвалена,не стига,че искаше космически суми пари,ами не знам кое и как е лепила,но зъбите ми станаха още по зле..
Съветвах се със няколко зъболекари,които вдигаха ръце от мен и казваха,че положението е станало непоправимо.Похвалена от няколко познати и в много форуми,включително и тук,се посъветвах със сегашната ми ортодонтка,която буквално за 3 месеца оправи и дава доста надеждни резултати,живот и здраве.
А за това,кой какви пари е дал,е въпрос на ортодонт.Не всеки познава такъв,за да си плати само разходите по конумативите и брекетите.