.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: БРЕКИТИ

Hybrid View

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от WhereIsMyCrown Виж мнението
    не купувам нищо по-евтино
    плащам само консумативите, тоест, не плащам лечение

едни брекети(отгоре и отдолу) са около 1000лв(САМО БРЕКЕТИ)
    тва колко плащате накрая някви неземни суми си е ваша работа
    не зависи от града
    зависи от тва колко се интересувате дали ще дадете 1000лв или 5000лв
    крайният резултат е един и същ
    Айде говори ми.. Носих половин година отново,преди да ги махна и да сложа на ново при нова ортодонтка.
    Старата,супер прехвалена,не стига,че искаше космически суми пари,ами не знам кое и как е лепила,но зъбите ми станаха още по зле..
    Съветвах се със няколко зъболекари,които вдигаха ръце от мен и казваха,че положението е станало непоправимо.Похвалена от няколко познати и в много форуми,включително и тук,се посъветвах със сегашната ми ортодонтка,която буквално за 3 месеца оправи и дава доста надеждни резултати,живот и здраве.
    А за това,кой какви пари е дал,е въпрос на ортодонт.Не всеки познава такъв,за да си плати само разходите по конумативите и брекетите.

Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Айде говори ми.. Носих половин година отново,преди да ги махна и да сложа на ново при нова ортодонтка.
    Старата,супер прехвалена,не стига,че искаше космически суми пари,ами не знам кое и как е лепила,но зъбите ми станаха още по зле..
    Съветвах се със няколко зъболекари,които вдигаха ръце от мен и казваха,че положението е станало непоправимо.Похвалена от няколко познати и в много форуми,включително и тук,се посъветвах със сегашната ми ортодонтка,която буквално за 3 месеца оправи и дава доста надеждни резултати,живот и здраве.
    А за това,кой какви пари е дал,е въпрос на ортодонт.Не всеки познава такъв,за да си плати само разходите по конумативите и брекетите.

докато има балъци ще има и тарикати! не коментирам повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си