.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 694

Тема: *ТЕАТЪР*

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ако това е човекът, който разбира от театър, предлагам да се закрият всички театри.
    Несериозно е, госпожица изгледала десетина постановки, даваща агрументи от типа "99% чалга"...
    Благодаря ти, че ми каза колко постановки съм изгледал. На мен ми е интересно ти колко си изгледал. Предполагам не повече от мен (10).
    Последно редактирано от feel_me19 : 09-07-2014 на 11:27

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    Благодаря ти, че ми каза колко постановки съм изгледала. На мен ми е интересно ти колко си изгледала. Предполагам не повече от мен (10).
    ти пък на какво се засегна?
    коментарът ти в темата беше единственият адекватен на действителността ни;
    откъде е интересът ти към театъра? //не бих допуснала актриса с този аватар))

едит: всъщност, случват се някакви размествания и, кой знае, Здравко Митков може да събуди Сатирата от дълбокия й сън (през последните сезони театърът функционираше като приемна сцена за всички мечи конфигурации... от Камен Донев, с когото се издържаха, до ансамбъла Бахаров-Вергов-Карамазов), а театър София вадят цели 2 големи премиери още в началото. виж, Младежки потъва бавно, но славно в кабарето, 199, въпреки претенциите, преобладаващо държат водеща позиция, Възраждане за мен не е театър, а Сълзата изобщо не я коментираме. Общо взето, очаквам раздвижване в т-р София и Сатирата през този сезон. Армията, откакто гледам театър, винаги е на ръба, но е факт, че не са вадили заглавие от... не мога да помня дотолкова. От Чайка на Азарян, примерно.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Имаш ЛС
    )
    Последно редактирано от Blab : 09-06-2014 на 23:34 Причина: явно ми се говори за театър:Д

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ти пък на какво се засегна?
    коментарът ти в темата беше единственият адекватен на действителността ни;
    откъде е интересът ти към театъра? //не бих допуснала актриса с този аватар))

едит: всъщност, случват се някакви размествания и, кой знае, Здравко Митков може да събуди Сатирата от дълбокия й сън (през последните сезони театърът функционираше като приемна сцена за всички мечи конфигурации... от Камен Донев, с когото се издържаха, до ансамбъла Бахаров-Вергов-Карамазов), а театър София вадят цели 2 големи премиери още в началото. виж, Младежки потъва бавно, но славно в кабарето, 199, въпреки претенциите, преобладаващо държат водеща позиция, Възраждане за мен не е театър, а Сълзата изобщо не я коментираме. Общо взето, очаквам раздвижване в т-р София и Сатирата през този сезон. Армията, откакто гледам театър, винаги е на ръба, но е факт, че не са вадили заглавие от... не мога да помня дотолкова. От Чайка на Азарян, примерно.

)
    Не съм се засегнала. Дадох мнение, което се различава от всички останали, но, разбира се, много хора се опитват да доказват, че това не е така. На мнение съм, че когато човек не е "в час" с нещо, е по-добре да си замълчи. Не искам да обиждам никого. Радвам се, че тук има хора, които ходят на театър. Това е страхотно.
    Да, не съм актриса. Интересът ми се зароди от ранните ученически години и продължава до днес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си