.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Казах, че няма реализация в България за моята специалност, позаинтересовай се малко и ще видиш, че съм права и ако обичаш не ми изкарвай думите от контекста.Не мисля, че иронията ти изобщо е на място,да не мислиш, че на мен ми е приятно да съм израстнала само с един родител и да се налага да се издържам сама ? Много по-лесно щеше да е да бях записала задочно в ПУ, и да не плащам толкова години скъпите такси. За това ти казвам, че има ли желание, а и воля има и начин, пък ти си се успокоявай както си искаш.Мисли си, че нещата, които казвам за себе си са измислица, мисли си, че не е възможно да се постигне, щом така ти е по-добре

Колежке, не аз и всички други съфорумници си отвръщаме думите. Нито казвам, че невъзможно, къде го зърна ти това?
    Коментирам това, което съм прочел.
    И останах с впечалтление, че наистина малко преувеличаваш.
    Изказването ти, че в България била невъзможна реализацията по това, което учиш също е не на място и противоречиш със себе си. Уж с желание и упоритост ставало, нали?
    Ами, не, не мисля, че щом е зададена подобна специалност - не е измислена работа и по нея. Но съм напълно наясно, че е адски трудно. И са смешни оправданията, че без тази точно определена дисциплина не можеш, че животът ти ще стане скучен, че те откъсва от родината ти.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Колежке, не аз и всички други съфорумници си отвръщаме думите. Нито казвам, че невъзможно, къде го зърна ти това?
    Коментирам това, което съм прочел.
    И останах с впечалтление, че наистина малко преувеличаваш.
    Изказването ти, че в България била невъзможна реализацията по това, което учиш също е не на място и противоречиш със себе си. Уж с желание и упоритост ставало, нали?
    Ами, не, не мисля, че щом е зададена подобна специалност - не е измислена работа и по нея. Но съм напълно наясно, че е адски трудно. И са смешни оправданията, че без тази точно определена дисциплина не можеш, че животът ти ще стане скучен, че те откъсва от родината ти.
    Кви оправдания видя и аз не мога да разбера И ако те мързи да четеш вс коментари, не пиши без да знаеш.Споменах, че ще заминавам, защото съм приета 1 година да уча в Щатите, отдала ми се е възможностто, сравни реализациите на двете места и сам си прецени.Като някво кречетало си, едно и също повтаряш, никъв опит за размисъл, само търсиш повод да се заядеш....Уотевър, нямам нерви да се занимавам

Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    отдала ми се е възможностто,
    честито, УЛУЧИ едно от правилата ми.
    _______Желанията са осъществими, ако имаш първо акъл, второ ВЪЗМОЖНОСТИ, трето -подходяща среда за развитие и добри обстоятелства.________

Еее, да, естествено, че Запад има къде повече възможности за реализация и кариерно развитие, но хуманната тема приключи и болните от птичи грип българчета ще се лекуват с пъдпъдъчи яйца.
    Аи , че нямам време да вися тук още, нищо, че не работя сега и не правя благотворителност мн лош сам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си