.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Hybrid View

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Хора, то е много хубаво, че сте се явивали по няколко пъти да си повишите оценката и сега, разбираемо е, да се радвате на общежитието си. Но ще видите догодина за какво иде реч - съотношението на леглата за новоприети и горни курсове е различно, винаги в полза на новоприетите. И ако сега е трябвало да се "конкурирате" с 100 човека за легло,догодина ще са 500,примерно.
    А пък и да не броим как няма да им пука на някои преподаватели, колко аджеба си чел,а ще си ти шибне тройката,пък иди говори после,че било нечестно.
    Пред очите ми написаха тройки на 4 момичета по спорт,защото бяха по 40 кг и не можеха да вдигнат не знам си колко нормативи и глупости. Няма "ама на мен ми трябва за общежитие",фрас тройката и толкоз. Ако ще и само 6-тици да имаш след нещо такова няма стая!
    Не го казвам злобно,няма нищо лошо в това, да се борите за високи оценки(включвам и себе си в това число), но това,че тъпите имат 4-ки и остават извън общежитията е грешно. Просто не знаеш в кой момент ще си от другата страна на монетата и ще те е изненадал някой изпит с "приятен" и неочакван за теб резултат.

Университета е значително по-готино място от училището,но трябва да се правиш на весел третокласник,който има само шестици, за да хванеш стипендия и некви други екстри.Та като казах стипендия-аз не взех,защото бях с 5,81 първия семестър,а явно не стига. А и няма на кого да се оплача,че по-простите ми колеги са преписали по-добре!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Пред очите ми написаха тройки на 4 момичета по спорт,защото бяха по 40 кг и не можеха да вдигнат не знам си колко нормативи и глупости.
    И кое е глупост ?
    Че вдигайки нещо по-тежко от телефон или пишка, ще ти докара мускулна треска ?
    Не че ми пука, но като знам, колко образовани излизате от там, май поне за нещо физическо да ви подготвят, то акъл за друго и без това нямате.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И кое е глупост ?
    Че вдигайки нещо по-тежко от телефон или пишка, ще ти докара мускулна треска ?
    Не че ми пука, но като знам, колко образовани излизате от там, май поне за нещо физическо да ви подготвят, то акъл за друго и без това нямате.

Щом казваш.Само не видях къде съм написала,че на мен ще ми докара мускулна треска,ама карай.
    И говоря за СУ,но все пак е редно да се слагат всички университети под общ знаменател или просто да се говори,колкото да си убиваш времето,скучно се живее явно там където си...
    Обобщенията са грозно нещо. Не че ми пука,но както има обитаци в УНСС,така ги има и по форумите.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Университета е значително по-готино място от училището,но трябва да се правиш на весел третокласник,който има само шестици, за да хванеш стипендия и некви други екстри.
    Сама ли я измисли тая простотия или ти помогнаха?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си