
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
тъй ли
хахахаххаха
ами на мен въпреки това си ми остана равно
а вие закривате ли с фолио и поръсвате ли отгоре с бобени зърна, че да не се вдигне, както прави рудолф? :д
'щото аз закрих, ама ми се струва, че същото щеше да е и ако не бях
как ще се вдигне, като няма набухвател в масленото тесто :д
Последно редактирано от galaxy29 : 09-08-2014 на 19:25
по-твърдо е, да
не мога да ти отговоря за пълнозърнестото брашно
единствения път, когато съм готвила с такова беше за едни хлебчета, като замених половината бяло и станаха не много хубави :/
пък да си покажа овесените блокчета от днес
вкусни са, обаче ще заменя тиквеното семе с някакви ядки и може да ги поръся с шоколад другия път
http://i.imgur.com/ENRBh64.jpg
http://i.imgur.com/4zgG5dI.jpg
http://goodfood.bg/?go=recipes&p=det..._recipeId=3202