.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Смърт за такава измет.
    Едно от най-разумните мнения, които прочетох. Твърдо подкрепям.

От постовете ни стана ясно, че изверги има и ще има и то не само в моят град, а и в много други из милата ни Родина. Пазете се момичета и давайте гласност на подобни ситуации, защото това си е масов и сериозен проблем и такива хора нямат място сред нас!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Едно от най-разумните мнения, които прочетох.
    хахахаха, кое точно е разумното, да убиват някой, който ти е показал пишката си ?
    Ще си останеш момиче завинаги с подобно мислене, аз поне не бих се показал гол пред теб, сигурно ще звънеш на куките, ще отидеш на гости на Гала, може и по BBC да направят репортаж за теб.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахаха, кое точно е разумното, да убиват някой, който ти е показал пишката си ?
    Ще си останеш момиче завинаги с подобно мислене, аз поне не бих се показал гол пред теб, сигурно ще звънеш на куките, ще отидеш на гости на Гала, може и по BBC да направят репортаж за теб.
    Хайде след време обясни на 7-годишната си дъщеря защо някой чичко си е разголвал пред нея онази си работа. Наречи ме каквато си искаш, но подобно поведение си е осъдително. Има си места и хора на които да си развява мазният чеп, не на улицата, не пред жените по улицата, невръстните деца и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си