- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
http://sunshineskitchen.com/chocolate-cupcakes/
тези за рождения ти ден
тя и павлета ме е виждала, но малко
с теб като бяхме вече беше 3-4 часа и алкохолът помага много :д
ох, да клипа
"Момичета, много ви се кефим как танцувате, супер движения и искаме да участвате в нашия клип" :д
Имаш ли везна? Ако да, спазвай си пропорциите точно, поне първият път, за да няма фал. Аз правих едни нейни с фъстъчено масло, не знам дали съм ги показвала тук - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...f035cc5756eb8c :Д
А аз тогава им повярвах малко за клипа. :Д
показвала си ги :д
много съм гладничка, бих ги изяла всичките, има и някакви ядки в/у тях даже ммм ;/
искам да видя този танц :Д
и за къде сте участвали
и везна и професионален миксер и като цяло оборудване
всичко ще е точно, би трябвало да стане
и аз им повярвах :/
ама нормално, все пак бъдещи актьори...
С Боряна като бяхме на 15 ходихме на някакво парти в Радио кафе с Джесика, Андрей и още някакви, но май накрая останахме само двете. И си танцувахме, то ние затворихме бара, и по едно време някакви двама ни казаха това. И ние се съгласихме и аз си дадох номера. После признаха, че нямат бритпоп група. След което ходихме с тях на Народен и висяхме там и си говорихме, а единия ни намери за много интересни, щото му обяснявахме за трипчетата ни, и искаше номер, щото беше някакъв режисьор май, не знам, но Боряна даде грешен и така и не станахме звезди. :/ А другия беше актьор, който бях гледала в една постановка в НАТФИЗ. :д
колко очарователно прежияване
жалко, че не присъствам в него ;////
А сега се сетих, онзи в телефона си ме записа Nelly dance, ахаха. :Д
обърках си номера, все още си поплаквам при спомена :/
пък аз после ходих с Андрей и го видях единия и той ми се зарадва и каза, че изглеждам много добре и като видя Андрей каза "ъъ, да, радвам се, че се видяхме, аз си отивам при моите хора" :д
Последно редактирано от Ewok : 09-09-2014 на 16:04
Макарони съм яла в София на Шишман (май), точно на ъгъла с Графа, в някаква супер малка, забутана и неизвестна сладкарница, бяха жестоки.
Иначе, Пав, аз мога да стана, но ефектът ще е потресаващ, дърво на денсинг като цяло и нц, не![]()
към хората, които ни четат, ако ни четат
НЕ, не въртим кючек на мазна чалга
ние танцуваме на хубава музика
за момент скролнах да видя дали верно съм в темата за яденето![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мога да приготвям доста неща :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Ти пък ся градуси. Кой готвач ти гледа градусите. Праскай там на 300 и си готов.
300 градуса?!?! Тва по фаренхайт ли?
180 с вентилатор или 200 без е стандартът.
Да си постна въпроса и тук:
Някой алергичен към глутен има ли?
Тенденциозно имам проблем с подут стомах. Не съм дебела, спокойно. Знам, че има за чистене, но определено понякога се усещам страшно подута, дори е болезнено. Нямам проблеми с ходене до тоалетна - в интерес на истината, сега се сещам, че сякаш нещата леко се усложняват, когато съм яла хляб.
Забелязах, че когато ми се случи да ям повече хляб, положението се влошава. Възможно ли е това да е алергия? Нямам обриви, но сред симптомите са именно подуване, дискомфорт в областта на корема... Би било доста тъжно да трябва да си търся безглутенов хляб, паста и кускус (такива животни има ли??)
Решила съм, че една седмица няма да ям хляб (освен ако не умирам и наблизо има Събуей), за да видя дали ще има разлика.
Все пак ще се радвам на инфо
Мога да ти го сготвя това точно и на 400 градуса ако поискам в интерес на истината. Иначе явно не схвана тънката нотка в коментара.
Надали имаш алергия