- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Няколко причини, поради които да не пропушваш
най-главната причина е, че 1 кутия цигари е средно 5лв., ако пушиш всеки ден по една кутия, това прави около 1800лв. годишно за да дишаш някакъв безполезен и вреден дим - направо около 2 хилядарки на вятъра
и на мен и за жена също, но предпочитам да не е прекомерно, ами ей така моментно само :д
иначе чак да обичам мириса - не, дразни си ме задимено примерно
но съм била с пушачи и не им е бил гаден вкуса, даже напротив, а си бяха твърди пушачи :д но като цяло това с гадния дъх според мен е мит създаден за хората без хигиенни навици, то и след ядене устната кухина не е уинтърфреш, ама поддържаш ли хигиена не виждам проблем
Между другото двама бая яки, набити мъжаги ми казват, че трудно пушат по една такава цигара. Единия е на син Уинстън, а другия... кошче за цигари. Реално пуши от всички видове плюс свити с оцб и ония странни машинки, чиято методика все още не мога да схвана. Викат, че съм била хард мацка, нам кво. Пък те не са чак толко силни всъщност. Или поне на мен ми идат точно на място.
Е, по повече от една не съм пушила, но пък си ми влизат на място. Особено ако съм с кафето или с колата или с двете...
Тунджата е само за пълнеж,за да се правиш леШ. Не бъди тъп келеш,заради цигарите си отиде твоя кеШ.
Велик .сми
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Много пари бе.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
пф ти луд ли си на мен някоя мацка като я видя да пуше тотална пропада в очите ми брат
вече флирта приключва и очите ми се завъртат с 40 градуса настрани даже не ме ебе че ще забележи да забелязва и без това сигурно в момента произвежда сиви рехави лайна и умира от рак![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР