.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    да, винаги ще се намери някой в трудно положение, изостанал, нуждаещ се спещно.........
    Ми, щом се нуждае и шом му давам това, от което се нуждае срещу това, от което аз се нуждая, какъв е проблемът?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ми, щом се нуждае и шом му давам това, от което се нуждае срещу това, от което аз се нуждая, какъв е проблемът?
    Проблема е, че те с ефендито са се възприели в ролята на защитници на онеправданите. Което ги прави безкрайно досадни, понеже си остават само с ролята.

Между другото, тази тенденция правила ли е впечатление на някой друг? Всяка безполезна пача иска да се занимава с благотворителност и световен мир. Миските са жив пример, те стават само за едно в повечето случай, и то ако си пиян .

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Проблема е, че те с ефендито са се възприели в ролята на защитници на онеправданите. Което ги прави безкрайно досадни, понеже си остават само с ролята.

Между другото, тази тенденция правила ли е впечатление на някой друг? Всяка безполезна пача иска да се занимава с благотворителност и световен мир. Миските са жив пример, те стават само за едно в повечето случай, и то ако си пиян .
    Не, виж сега... Не съм против благотворителността... Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
    Когато видя някоя баба в автобуса, която едвам се държи, но въпреки това, стиска здраво дръжката и не мрънка на никого, с кеф ставам и й давам да седне... Виждам я, че въпреки трудностите й, тя се старае да не ангажира околните, а не като някоя 60-годишна префърцунена пача, която може да си облече роклята с дълбокото деколте и да обуе токчетата, но въпреки това с влизането й в автобуса, започва да ти вика и да ти се кара, че не си станал... Е, точно на такива им се гавря докато не се разкарат...

Мега фен
    Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
    Длъжен си ако имаш, ако нямаш не си длъжен. А дори и да имаш и да си длъжен, то ти е дадена свобода да избереш ако искаш да не дадеш, ако ти харесва да си алчен.

Мега фен
    Не, виж сега... Не съм против благотворителността... Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
    Когато видя някоя баба в автобуса, която едвам се държи, но въпреки това, стиска здраво дръжката и не мрънка на никого, с кеф ставам и й давам да седне... Виждам я, че въпреки трудностите й, тя се старае да не ангажира околните, а не като някоя 60-годишна префърцунена пача, която може да си облече роклята с дълбокото деколте и да обуе токчетата, но въпреки това с влизането й в автобуса, започва да ти вика и да ти се кара, че не си станал... Е, точно на такива им се гавря докато не се разкарат...
    Не ме разбра, не казвам нищо против благотворителността, а против тея двамата сладури, които са се взели много на сериозно. С чужда пита помен лесно се прави.

Не ме разбра, не казвам нищо против благотворителността, а против тея двамата сладури, които са се взели много на сериозно. С чужда пита помен лесно се прави.
    Не, разбрах те... Разяснението беше по-скоро насочено към тях, ама нали са си... хм.. ограниченички, та май пак не схванаха...

Мега фен
    каква чужда пита бе, това се отнася за всеки, който има в повече от нужното му за нормален живот.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    каква чужда пита бе, това се отнася за всеки, който има в повече от нужното му за нормален живот.
    Чужда е, щото ти още не си от тези с "излишното имане"... Ама и няма защо да се стремиш, де... Защо да се хабиш за нещо излишно?

Чужда е, щото ти още не си от тези с "излишното имане"... Ама и няма защо да се стремиш, де... Защо да се хабиш за нещо излишно?
    именно тези с излишното имане злоупотребяват и заради тях в държавата е унищожена.
    защото те използват хората за да трупат богатства. едни маняци//

затова няма богат свещенник.... (истинско вярващ) затова добрите хора по-трудно избутват нагоре през мръсотията..

НО човешката природа е алчна.

и затова да се изселва всеки недоволен?
    ще дойде времето, когато точно тези използвани и мачкани - ще режат глави.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    и затова да се изселва всеки недоволен?
    ще дойде времето, когато точно тези използвани и мачкани - ще режат глави.
    Ще режат... ама ще си режат едни-други главите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си