- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Окупациите на Университетите
замислте се, законите са в ползата на тлъстите предприемчи..
Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказатова пък какво трябва да значи, факти ли имаш предвид?! За човек с претенции, изреченията ти са сглобени като от аксаковски
http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
n00bs
Ако под открия разбираш напиша...
Историята, въпреки че самото ѝ име подсказва, че е едностранен разказ, се гради на факти.
добре бе не се хващай за детайлите, вникни в смисъла.
питай хората в индонезия как живеят и как фирми като nike ги експлоатират
или как шефа на нестле казал, че водата не трябвало да е изконно право на хората.
като че ли тази вода не ни я дава Земята и Бог, а я произвежда нестле.
Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 20:53
Проблема е, че те с ефендито са се възприели в ролята на защитници на онеправданите. Което ги прави безкрайно досадни, понеже си остават само с ролята.
Между другото, тази тенденция правила ли е впечатление на някой друг? Всяка безполезна пача иска да се занимава с благотворителност и световен мир. Миските са жив пример, те стават само за едно в повечето случай, и то ако си пиян .
хахаха, толкова ти куца историята, че е направо инвалид.
Напълно нормално е да не нападаш държава, която не те е провокирала, дори щатите по това време не бяха сегашните малоумни путки и се включиха чак след Пърл Харбър.
Митовете как германците били финансирали Ленин дори няма да ги започвам, защото митове и легенди само в Гърция се приемат за реалност.
Всъщност това се преподава в училищатаМитовете как германците били финансирали Ленин дори няма да ги започвам, защото митове и легенди само в Гърция се приемат за реалност.
yakuza, http://e-vestnik.bg/11726 . Интересни идеи представя
Не, виж сега... Не съм против благотворителността... Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
Когато видя някоя баба в автобуса, която едвам се държи, но въпреки това, стиска здраво дръжката и не мрънка на никого, с кеф ставам и й давам да седне... Виждам я, че въпреки трудностите й, тя се старае да не ангажира околните, а не като някоя 60-годишна префърцунена пача, която може да си облече роклята с дълбокото деколте и да обуе токчетата, но въпреки това с влизането й в автобуса, започва да ти вика и да ти се кара, че не си станал... Е, точно на такива им се гавря докато не се разкарат...
n00bs