.
Отговор в тема
Страница 23 от 26 ПървиПърви ... 131920212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 635
    замислте се, законите са в ползата на тлъстите предприемчи..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не, сериозно.. историята 99% лъжа.. какво е казала Цицка сутринта на съседа, а какво е чула снахата, ама как го е преразказала, ама как се разбрало от теб и как си го предал на медиите.... ОЛЕ. А какво е при кой Цицката е ходила да подкупи преди 100 години? Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа.
    Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа това пък какво трябва да значи, факти ли имаш предвид?! За човек с претенции, изреченията ти са сглобени като от аксаковски

http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа това пък какво трябва да значи, факти ли имаш предвид?! За човек с претенции, изреченията ти са сглобени като от аксаковски

http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
    И аз ако съм един луд историк мога да открия отркиря документи и да направя статия , която немците да я одобрят.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти, ако искаш подписваш, ако не, ще си намеря друг...
    да, винаги ще се намери някой в трудно положение, изостанал, нуждаещ се спещно.........

Мега фен Аватара на an7raks
    замислте се, законите са в ползата на тлъстите предприемчи..
    Ами, щом е така, какъв е проблемът? Това значи, че всеки може да е "тлъст предприемач" и да се възползва от законите... Ооо, не, тя конспирацията е в полза само на определени хора...

Мега фен
    Ако под открия разбираш напиша...
    Историята, въпреки че самото ѝ име подсказва, че е едностранен разказ, се гради на факти.

да, винаги ще се намери някой в трудно положение, изостанал, нуждаещ се спещно.........
    Ми, щом се нуждае и шом му давам това, от което се нуждае срещу това, от което аз се нуждая, какъв е проблемът?

Мега фен
    И как по-точно той смуче от работниците? Имаш си договор.. Срещу 300лв на месец ми бършеш задника всяка сутрин... Ти, ако искаш подписваш, ако не, ще си намеря друг...
    добре бе не се хващай за детайлите, вникни в смисъла.
    питай хората в индонезия как живеят и как фирми като nike ги експлоатират

или как шефа на нестле казал, че водата не трябвало да е изконно право на хората.
    като че ли тази вода не ни я дава Земята и Бог, а я произвежда нестле.
    Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 20:53

Мега фен
    Ми, щом се нуждае и шом му давам това, от което се нуждае срещу това, от което аз се нуждая, какъв е проблемът?
    Проблема е, че те с ефендито са се възприели в ролята на защитници на онеправданите. Което ги прави безкрайно досадни, понеже си остават само с ролята.

Между другото, тази тенденция правила ли е впечатление на някой друг? Всяка безполезна пача иска да се занимава с благотворителност и световен мир. Миските са жив пример, те стават само за едно в повечето случай, и то ако си пиян .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Докато Сталин е бил на власт, Русия нямаше да нападне Германия, ако тя си спазва границите. Германците дават 12м на Ленин, за да организира преврат и да свали властта на Русия, а в Русия Ленин се свързва със Сталин, който до момента е бягал 6 пъти от трудови лагери и с германските пари свалят властта.
    хахаха, толкова ти куца историята, че е направо инвалид.
    Напълно нормално е да не нападаш държава, която не те е провокирала, дори щатите по това време не бяха сегашните малоумни путки и се включиха чак след Пърл Харбър.
    Митовете как германците били финансирали Ленин дори няма да ги започвам, защото митове и легенди само в Гърция се приемат за реалност.

Град
    Niggaland
    И аз ако съм един луд историк мога да открия отркиря документи и да направя статия , която немците да я одобрят.
    по твоята логика, може да отречеш двете световни войни, немците ще го одобрят
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    добре бе не се хващай за детайлите, вникни в смисъла.
    питай хората в индонезия как живеят и как фирми като nike ги експлоатират

или как шефа на нестле казал, че водата не трябвало да е изконно право на хората.
    като че ли таз вода не ни я дава Земята и Бог, а от нестле.
    А, ако nike ги няма? Тогава тези хора няма да получават и малкото, което получават сега... Тогава по-добре ли ще е?

и затова да се изселва всеки недоволен?
    ще дойде времето, когато точно тези използвани и мачкани - ще режат глави.

Мега фен
    Митовете как германците били финансирали Ленин дори няма да ги започвам, защото митове и легенди само в Гърция се приемат за реалност.
    Всъщност това се преподава в училищата

yakuza, http://e-vestnik.bg/11726 . Интересни идеи представя

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Всъщност това се преподава в училищата

yakuza, http://e-vestnik.bg/11726 . Интересни идеи представя
    Сигурно училищата са виновни, че сте неуки тъпунгери, или малоумни статии като тази.
    Някои хора имат акъл, други като теб са зубъри, които вярват на всяка прочетена глупост, защото зубренето е запомняне, а не мислене.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Сигурно училищата са виновни, че сте неуки тъпунгери, или малоумни статии като тази.
    Някои хора имат акъл, други като теб са зубъри, които вярват на всяка прочетена глупост, защото зубренето е запомняне, а не мислене.
    пак ли се излагаш? докажи ми, че не е вярно
    n00bs

Мега фен
    На теб конкретно са пропуснали да разяснят какво значи ирония.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Проблема е, че те с ефендито са се възприели в ролята на защитници на онеправданите. Което ги прави безкрайно досадни, понеже си остават само с ролята.

Между другото, тази тенденция правила ли е впечатление на някой друг? Всяка безполезна пача иска да се занимава с благотворителност и световен мир. Миските са жив пример, те стават само за едно в повечето случай, и то ако си пиян .
    Не, виж сега... Не съм против благотворителността... Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
    Когато видя някоя баба в автобуса, която едвам се държи, но въпреки това, стиска здраво дръжката и не мрънка на никого, с кеф ставам и й давам да седне... Виждам я, че въпреки трудностите й, тя се старае да не ангажира околните, а не като някоя 60-годишна префърцунена пача, която може да си облече роклята с дълбокото деколте и да обуе токчетата, но въпреки това с влизането й в автобуса, започва да ти вика и да ти се кара, че не си станал... Е, точно на такива им се гавря докато не се разкарат...

пак ли се излагаш? докажи ми, че не е вярно
    Не е вярно, сега докажи, че греша.

На теб конкретно са пропуснали да разяснят какво значи ирония.
    Поне са ме научили да си бърша сам задника, нещото, което още не си усвоил.

Мега фен
    Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
    Длъжен си ако имаш, ако нямаш не си длъжен. А дори и да имаш и да си длъжен, то ти е дадена свобода да избереш ако искаш да не дадеш, ако ти харесва да си алчен.

Мега фен

Поне са ме научили да си бърша сам задника, нещото, което още не си усвоил.
    И да те оставя безработен?? тцтцт, вожда ти климатроник не би одобрил!

и затова да се изселва всеки недоволен?
    ще дойде времето, когато точно тези използвани и мачкани - ще режат глави.
    Ще режат... ама ще си режат едни-други главите...

Град
    Niggaland
    http://www.svobodata.com/page.php?pid=5267&rid=29
    готово
    n00bs

Мега фен
    Не, виж сега... Не съм против благотворителността... Против съм да ми казват, че съм длъжен да помагам.
    Когато видя някоя баба в автобуса, която едвам се държи, но въпреки това, стиска здраво дръжката и не мрънка на никого, с кеф ставам и й давам да седне... Виждам я, че въпреки трудностите й, тя се старае да не ангажира околните, а не като някоя 60-годишна префърцунена пача, която може да си облече роклята с дълбокото деколте и да обуе токчетата, но въпреки това с влизането й в автобуса, започва да ти вика и да ти се кара, че не си станал... Е, точно на такива им се гавря докато не се разкарат...
    Не ме разбра, не казвам нищо против благотворителността, а против тея двамата сладури, които са се взели много на сериозно. С чужда пита помен лесно се прави.

И да те оставя безработен??
    Хвалиш се, че някой друг ти бърше задника ли ?
    Освен да ти пожелая утре да се похвалиш, че някой ти връзва и обувките, за да си завършен идиот и да те пращам в някое специализирано заведение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си