.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не. Още след завладяването на Франция, след време Руснаците и Американците биха нападнали тази задаваща се велика сила. Пък и немците нямаше да имат възможността дълго да живеят окупирали 100 милиона души.
    Докато Сталин е бил на власт, Русия нямаше да нападне Германия, ако тя си спазва границите. Германците дават 12м на Ленин, за да организира преврат и да свали властта на Русия, а в Русия Ленин се свързва със Сталин, който до момента е бягал 6 пъти от трудови лагери и с германските пари свалят властта.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Докато Сталин е бил на власт, Русия нямаше да нападне Германия, ако тя си спазва границите. Германците дават 12м на Ленин, за да организира преврат и да свали властта на Русия, а в Русия Ленин се свързва със Сталин, който до момента е бягал 6 пъти от трудови лагери и с германските пари свалят властта.
    Подробностите никога не са точни. Дори да не нападнеше, Франция сама щеше да извоюва до днес победата си, все пак е голяма държава.

Град
    Niggaland
    Подробностите никога не са точни.
    не споменавай тоя израз пред хора, ама никога

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ако работиш нещо, което не е благо за обществото, а му причинява само зло, ми ти тогава си някакъв злодей, това начинание трябва да бъде прекъснато.
    Кажи ми коя 3 професии, които са "зли" за обществото?
    n00bs

не споменавай тоя израз пред хора, ама никога

Кажи ми коя 3 професии, които са "зли" за обществото?
    не, сериозно.. историята 99% лъжа.. какво е казала Цицка сутринта на съседа, а какво е чула снахата, ама как го е преразказала, ама как се разбрало от теб и как си го предал на медиите.... ОЛЕ. А какво е при кой Цицката е ходила да подкупи преди 100 години? Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа.

Град
    Niggaland
    не, сериозно.. историята 99% лъжа.. какво е казала Цицка сутринта на съседа, а какво е чула снахата, ама как го е преразказала, ама как се разбрало от теб и как си го предал на медиите.... ОЛЕ. А какво е при кой Цицката е ходила да подкупи преди 100 години? Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа.
    Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа това пък какво трябва да значи, факти ли имаш предвид?! За човек с претенции, изреченията ти са сглобени като от аксаковски

http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
    n00bs

Но ФАКТОРИТЕ не са били в две изречения, както ти го изказа това пък какво трябва да значи, факти ли имаш предвид?! За човек с претенции, изреченията ти са сглобени като от аксаковски

http://www.extremecentrepoint.com/archives/6253
    И аз ако съм един луд историк мога да открия отркиря документи и да направя статия , която немците да я одобрят.

Град
    Niggaland
    И аз ако съм един луд историк мога да открия отркиря документи и да направя статия , която немците да я одобрят.
    по твоята логика, може да отречеш двете световни войни, немците ще го одобрят
    n00bs

Мега фен Аватара на an7raks
    Подробностите никога не са точни. Дори да не нападнеше, Франция сама щеше да извоюва до днес победата си, все пак е голяма държава.

Ама по времето на ВСВ, французите са били на коне, бе, човек! Какво извоюване?! На трима човека се е падала една антична пушка...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахаха, толкова ти куца историята, че е направо инвалид.
    Напълно нормално е да не нападаш държава, която не те е провокирала, дори щатите по това време не бяха сегашните малоумни путки и се включиха чак след Пърл Харбър.
    Митовете как германците били финансирали Ленин дори няма да ги започвам, защото митове и легенди само в Гърция се приемат за реалност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си