.
Отговор в тема
Страница 150 от 195 ПървиПърви ... 50100140146147148149150151152153154160 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 726 до 3 750 от общо 4870
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е не надали някой ще го отвори извън работно време хаха.

Има голяма разлика между това да си подлизурко и това да знаеш как да постъпиш в дадена ситуация.
    когато може и знае нещо и не го е шубе, достойният човек застава зад знанията и способностите си,а не се прави на путка, че видиш ли в него биша грешката. Знам аз, повечето извъртат значението и му викат дипломатичност, ама не е това.
    и без това не я обича като отиде, колкото и мазна да е, ще й каже, че е в грешка и ще и поправя верни неща по контролните и пак щр има шибана оценка.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    4 дни откакто почнахме - 20 листа изписани. брр :д
    На мен са ми толкова на ден понякога. От началото на месеца съм изписала 2 химикала, единият от които чисто нов. Ще ми трябва една допълнителна стипендия за канцеларски материали... А докторският почерк е вече налице, явно и това ни е общо с медицината. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Въпреки медицината пиша красиво. Без значение на какъв език. Почвам да се замислям, да не би да съм объркала попрището.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    когато може и знае нещо и не го е шубе, достойният човек застава зад знанията и способностите си,а не се прави на путка, че видиш ли в него биша грешката. Знам аз, повечето извъртат значението и му викат дипломатичност, ама не е това.
    и без това не я обича като отиде, колкото и мазна да е, ще й каже, че е в грешка и ще и поправя верни неща по контролните и пак щр има шибана оценка.
    Не нарича се съобразителност. Начина не е да излезеш и да се провикнеш от 7мия ред "Абе госпожооо тва дето го говорите е грешно" И никой не ти говори да си мълчиш или не.

^ Ама как успяваш? Една лекция като ми е 10 страници, а имам 3-4 за деня... просто няма как. Да не говорим, че записките ми са съставени само от прилагателни, съществителни и стрелкички. Една лекция, която на мен ми беше 10 страници на ръка само съкращения и стрелкички, после някой я беше качил записвана от Word - 20 страници плътен текст.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не нарича се съобразителност. Начина не е да излезеш и да се провикнеш от 7мия ред "Абе госпожооо тва дето го говорите е грешно" И никой не ти говори да си мълчиш или не.
    и аз не говоря за каруцарски изпълнения и първосигналност, винаги може да се подходи интелигентно,каквито и да са ти претенциите и колкото и да си директен, само тр да има нещо на втория етаж

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    и аз не говоря за каруцарски изпълнения и първосигналност, винаги може да се подходи интелигентно,каквито и да са ти претенциите и колкото и да си директен, само тр да има нещо на втория етаж
    Прави се - госпожо, не съм съгласен с това, защото така и така. Което ми напомня, че на едни лекции не бях влизал цял семестър, накрая отидох, обаче по някакъв късмет преподавателката беше направила грешка, аз се случи да я видя, казах й и после след изпита, когато отидох да ми нанася оценката, само мен ме помнеше и викаше - така е, който е редовен на лекции, ще знае.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на galaxy29
    <3333

inlove

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Въпреки медицината пиша красиво. Без значение на какъв език. Почвам да се замислям, да не би да съм объркала попрището.
    Това е доста интересно - колежке . Тук всички пишем стил древно китайски йероглифи.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А докторският почерк е вече налице, явно и това ни е общо с медицината. xD
    и аз бях така, когато се уморявах :д
    случвало се е после вкъщи да се ядосам на грозния почерк и да смачкам листа и да преписвам наново или да го гладя, след като се поуспокоя ;/

anonymous708973
    Guest
    Не знам ти какво "мазнене" си представяш, аз имах предвид нещо от сорта на "Госпожо, така и така, забелязах някои несъответствия при правописа, сравних с речник, дали не можете да ми обясните защо има разлика?"

Ти ми говориш да й отиде зад гърба при завеждащия катедрата. Еми, тва не е интелигентно, сори.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Ама как успяваш? Една лекция като ми е 10 страници, а имам 3-4 за деня... просто няма как. Да не говорим, че записките ми са съставени само от прилагателни, съществителни и стрелкички. Една лекция, която на мен ми беше 10 страници на ръка само съкращения и стрелкички, после някой я беше качил записвана от Word - 20 страници плътен текст.
    А с писането се свиква няма как. Аз в университета си развалих и без друго грозното писане. Съкращенията са неминуема част от записките, а след това като учех от лекциите ми е отнемало много време и да дешифрирам какво съм писал, но няма как иначе. Ако си специалност която позволява да си записваш лекциите на лаптоп бих ти го препоръчал, аз нямах такава възможност тъй като при нас постоянно имаше формули и купища символи и букви различни от латинските. Писали сме на лекции и по над 15стр на лекция.

anonymous708973
    Guest
    Ох, при нас това го няма, слава Богу. Качват ни лекциите като слайдове на електронната платформа, ние си ги принтираме и си водим записки върху тях. (Или се отварят на таблет и се маркира тук-там). Пак се пише, но е мъничко, тъй като основното вече е там.
    След един изпит по мениджмънт мислех, че никога вече няма да мога да си ползвам ръката, умирах направо. Ама и аз така го стискам тоя химикал, все едно животът ми зависи от това.

Мега фен Аватара на 102
    с писането се запаметява по-лесно

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    мда

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сигурно, ама понякога просто нямаш физическата възможност да пишеш всеки отделен урок.
    Да не говорим, че ако на лекция се състезаваш с професора по скорост на писане, далеч не обръщаш внимание какво точно пишеш, гледаш просто да не ти падне ръката.

Мега фен Аватара на 102
    ьаьаььааььааьаьаа

Мега фен
    представям си какво е да са ти на немски лекциите и да се опитваш да водиш записки

тинтириминтирихумпалалумп алаблаблабла - една думичка.

С писане нищо не се запомня, това са глупости. Ако я имах вече написана цялата лекция и само я слушах щях да запомна три пъти повече със сигурност.

draid и аз съм така. Биология и химия уча най-вече, особено в биологията имам колкото писане толкова и рисунки на молекули, ДНК, неврони, растителни клетки и всякакви други . Както много схеми. Има такива, които си носят таблет или малък лаптоп и диктофон и си записват много подробни лекции, но моят лаптоп е голям и тежък и въпреки, че живея в кампуса ми тежи. Плюс, че в момента е и без клавиатура и трябва външна. Та доста са зле моите лекции визуално, а понякога и не успявам да запиша всичко, но поне съкращенията си разбирам, защото си пиша кое как съм го съкращавала.

Представи си на френски как си измислям правописа на непознати думи. xD

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    представям си какво е да са ти на немски лекциите и да се опитваш да водиш записки

тинтириминтирихумпалалумп алаблаблабла - една думичка.
    Весело е, но бързо се свиква.
    Ausschüttungsbemessungsfunktion, Gewinnrealisationsprinzip и т.н.

С писане се запомня, но не писане докато се мъчиш да запишеш говорещ с нормална скорост човек :Д а да си разпишеш основните неща спокойно вкъщи
    Аз на лекции ходя с лаптопче и ми е мирна главата ненавиждам да уча от писан на ръка текст

За пръв ден съм на лекции и колегите ми успяха да ме подразнят, отчаят и засрамят :Д Защо, Боже, най-малоумните са и най-шумни винаги .....
    Университетът е пълен с детенца )))) много е сладко :Д чувствам се кака
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    С писане нищо не се запомня, това са глупости. Ако я имах вече написана цялата лекция и само я слушах щях да запомна три пъти повече със сигурност.
    Че не помага да разбереш нещо per se (извинявам се, просто така и най-лесно да се изразя) съм съгласен, но ако имаш проблеми с вниманието е добър пълнеж. Често се случва вече да знаеш нещо или чисто и просто да ти е досадно/безинтересно и да се отплеснеш. Като водиш записки няма как да се случи ^_^

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти ми говориш да й отиде зад гърба при завеждащия катедрата. Еми, тва не е интелигентно, сори.
    Ами да мрънкаш, че грешката вероятно е в теб и да усукваш е мазнене за мен.
    Как зад гърба бе? Казах просто да стане по време на лекцията пред всички и да каже какво забелязва, докато оная пише на дъската.
    Аз не виждам (за себе си) защо тр да се правиш на малоумен, ако си сигурен в нещо. Отговорът на " Госпожо, защо има несъответствия?" е "Госпожо, ти си некадърна щом системно преподаваш грешни неща и объркваш и без това обърканите млади", т.е. аз нямам потребност да ѝ задавам въпрос, на който знам отговора и ми остава единствено да кажа, каквото имам за казване, не да ѝ задавам въпроси.

Аз пък мога да уча само от собствен почерк, както и повечето хора, вероятно, и мразя от компютър да чета.

Ей супер е в ТУ, 10 часа имах днеска.
    Поне в КСИ-то получихме подаръци - няква химикалка, тефтерче и най-важното - тесте карти.
    И още от първия ден почва отработването. Понеже днеска имахме лабораторна, а е 1-ви учебен ден, ще си взимам лабораторно пак.
    draid, имам въпрос. Преподавателят по ПИК лабораторно каза, че ще учим първо C и втория семестър C++(не е сигурно).
    Тъкмо почнах да чета на Наков 1000+ страници за C# и казаха, че него ще го учим в 4-ти курс.
    #nzkvosesluchva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си