.
Отговор в тема
Страница 9 от 26 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 643
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ау, обожавам да гледам предложения за брак. <3

Иначе на мен идеята за публично предложение ми се струва прекрасна. Определено се изисква много кураж и желание да декларираш пред целия свят, че искаш да си точно с този човек, което е шлядко и миличко.

И аз толкова са красиви и романтични ..<3

Мега фен Аватара на galaxy29
    а пък този път ще разкажа за скъпите си майка и татко
    майка ми не пуши, а баща ми е пушил и все като ходим на гроба му, се сеща да му вземем цигара
    разказа ми и как е пушила с него и той я е учил как да дръпва
    преди време намерихме обиците на майка ми от сватбата им, в джоба на костюма на тате, натежали и на ушите и той ги сложил в джоба си
    майка ми ми казва, че когато се скараме двете я боли двойно, защото очите ми и напомнят на баща ми
    разказвала ми е как просто е стояла и ни е гледала с любов, аз заспала на земята, докато съм си редила цигарите му и съм му ги късъла, а той до мен, също заспал
    майка ми си пази в гардероба блузка от него, ядосваше се, че и се счупил чадъра, който и бил подарък от него
    на снимките им се гледат толкова влюбено, всичко блести около тях
    в спомените ми е една мила зимна картинка с тях, прибиращи се от работа заедно, великолепни, приличащи ми на нед и кейтлин старк, навън ледено и заснежено, а те излъчващи топлина и искрящи като слънце, помня как със сестра ми тичахме да ги срещнем и се хвърляхме в прегръдките им
    леля ми е казвала, че майка ми е имала обожатели, но не е пожелала никой след татко
    прелестни са, нали с:
    Последно редактирано от galaxy29 : 04-22-2014 на 00:06

Мега фен Аватара на pandabear
    сутринта се събуждам и започвам да се оправям, за да излизам, a той започна да мърнка, и да ме навива да остана, да си лежим и да гледаме GoT. после аз мрънках, че не знам какво да си облека, а той ми вика да разгледам хубаво в гардероба, отварям го и гледам тениска, която сам е направил за мен: с панда и надпис, който е доста символичен ;3 много мило ми стана, че ми прави изненада без повод, oбаче не ми харесва това, че нещата започват да се задълбочават.

туй е много сладкоо

бях в болница в друг град а той дойде през нощта за да ми донесе шоколад и McDonald's ... само за около половин час и пак се прибра.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    И двамата много обичаме да се гушкаме, но пък не можем да спим гушнати. Обаче вчера си легнахме и се гушкахме и заспахме, но аз по едно време се събудих и все още бяхме сгушени, ама реших да се изплъзна от прегръдките му, обаче той не ми даде и и при двата ми опита ме гушваше отново. Беше ми много шлядък. :Д
    И ние спим с различни завивки, защото се напашкулваме, и сутринта отварям очи и поглеждам към него, а той си разтвори завивката и ме подканваше да вляза под нея. После се смачкахме взаимно от прегръдки. :Д

А това "смачкахме от прегръдки" ми напомни за една моя заплаха. Още съвсем в началото, малко преди първото му прибиране в БГ, той беше ходил на тренировка и мрънкаше колко е смачкан след нея. И аз му казах, че сега е смачкан от умора, а след две седмици ще бъде смачкан от прегръдки. Каза, че това била най-шлядката и мила заплаха. :Д

Ох, най-милите неща са толкова много, че трябва да започна да ги записвам някъде, защото в даден момент ще ги забравя.

Град
    София
    Ох, и е толкова мило, когато вечер ми търси крачетата с неговите, за да си ги оплетем. :Д

ужаст, колко лигаво съм писала, доповръща ми се ;/

Град
    София
    ох, а аз реших, че си коментирала мен

щях да коментирам, че ми свършиха носните кърпички заради теб
    но си викам, след всеки твой пост пиша, вече ще помислиш, че те свалям ;/

Град
    София
    и когато ми прави масаж на краченцата <3
    няма такава нежност просто

anonymous708973
    Guest
    И ние спим с различни завивки, защото се напашкулваме
    Мдааа, само дето той се напашкулва и ми краде завивката, когато спим с една и краката ми вечно са навън! *възмут!*
    Затова с две завивки.
    И много обича да се обърне с гръб към мен, а аз да се прилепя към него и да го гушна през гърдите/корема.
    И сутрин като се събуди, мирише на бебе <3 Леко запотен от съня и суууууупертопъл, аааааай, разкошно е. И е рошав, и с усмивка до ушите.
    Подари ми плюшена коала! И то хубаво плюшено! И периодично ми я пръска с негов парфюм.
    Като цяло е супергрижовен и наблюдателен, толкова обръща внимание на детайлите, че чак е плашещо на моменти
    Още в началото, когато за първи път се видяхме насаме, беше взел бонбони Линдт и бутилки вино^^ И се беше погрижил да има тампончета за триене на грим, връчи ми четка за зъби все едно е съвсем нормално и се подразбира, че ще остана при него. Беше ми запомнил неясно как рождения ден и дори ми подари подарък - щях да се разплача тогава, спаси ме увисналото чене. *емотиконка на щастливо хлипане*
    Най-редовно носи вино, когато просто отива да пазарува; постоянно ми наднича зад рамото да ме пита дали имам проблем с материала, когато учим; гушка ме и ме целува постоянно толкова миличко!
    След като прекарахме 6 дни нон-стоп заедно, каза, че е свикнал да спинка с мен и му е странно да ме няма; че се е будил посред нощ да ме търси защо не съм в леглото.
    Прави ми масаж, когато съм схваната - и въпреки че си боли доста, после е толкова хубаво!
    И само се чуди как да ме натъпче с шоколад, въпреки че самият той не обича.
    Започнал е да разбира доста голяма част от нещата, когато говоря на български, следователно диалог от днес:
    Той: учиш ли?
    Аз: Не.
    Той: Шматка!

или на излизане от банята: сладка шматка!
    И аз съм туш на земята, разбира се. <3

Град
    София
    германец ли е мъжът ти? :Д

Мега фен Аватара на draid
    Като ви чета и се чувствам още по-стар.

Мега фен Аватара на 102
    направи ми салата домати и краставици и ми тропна оне боттле оф ракиа на масата

anonymous708973
    Guest
    германец ли е мъжът ти? :Д
    Почти :д

Мега фен Аватара на 102
    евреин

Мега фен Аватара на 102
    й

Мега фен Аватара на 102
    поляк*

Мега фен Аватара на 102
    турчин
    австриец

anonymous708973
    Guest
    Особено турците са почти германци

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    направи ми салата домати и краставици и ми тропна оне боттле оф ракиа на масата
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Започнал е да разбира доста голяма част от нещата, когато говоря на български, следователно диалог от днес:
    Той: учиш ли?
    Аз: Не.
    Той: Шматка!

И аз съм туш на земята, разбира се. <3
    Пантерке, имаш си направо гадже-полиглот , много, ама много сладко ми стана на душата, докато те четях, толкова съм безумно романтична ;/
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на 102
    забавно ще е ако започне да ти вика 'яла тука ва мастийо'

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Пантерке, имаш си направо гадже-полиглот , много, ама много сладко ми стана на душата, докато те четях, толкова съм безумно романтична ;/
    Мдааа, твърди, че езиците хич не му били сила, пък пляка свободно на два (три, ама единия не го използва и постепенно му става по-трудно да се сеща за думи), още два са му на дооооооста добро ниво, въпреки че твърди обратното; поназвайва пети и разбира впечатляващо количество от разговорите ми на български, което се явява шести език.
    Ще видим аз докъде ще я докарам в тази насока
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-01-2014 на 08:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си