- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Мдааа, само дето той се напашкулва и ми краде завивката, когато спим с една и краката ми вечно са навън! *възмут!*
Затова с две завивки.
И много обича да се обърне с гръб към мен, а аз да се прилепя към него и да го гушна през гърдите/корема.
И сутрин като се събуди, мирише на бебе <3 Леко запотен от съня и суууууупертопъл, аааааай, разкошно е. И е рошав, и с усмивка до ушите.
Подари ми плюшена коала! И то хубаво плюшено! И периодично ми я пръска с негов парфюм.
Като цяло е супергрижовен и наблюдателен, толкова обръща внимание на детайлите, че чак е плашещо на моменти
Още в началото, когато за първи път се видяхме насаме, беше взел бонбони Линдт и бутилки вино^^ И се беше погрижил да има тампончета за триене на грим, връчи ми четка за зъби все едно е съвсем нормално и се подразбира, че ще остана при него. Беше ми запомнил неясно как рождения ден и дори ми подари подарък - щях да се разплача тогава, спаси ме увисналото чене. *емотиконка на щастливо хлипане*
Най-редовно носи вино, когато просто отива да пазарува; постоянно ми наднича зад рамото да ме пита дали имам проблем с материала, когато учим; гушка ме и ме целува постоянно толкова миличко!
След като прекарахме 6 дни нон-стоп заедно, каза, че е свикнал да спинка с мен и му е странно да ме няма; че се е будил посред нощ да ме търси защо не съм в леглото.
Прави ми масаж, когато съм схваната - и въпреки че си боли доста, после е толкова хубаво!
И само се чуди как да ме натъпче с шоколад, въпреки че самият той не обича.
Започнал е да разбира доста голяма част от нещата, когато говоря на български, следователно диалог от днес:
Той: учиш ли?
Аз: Не.
Той: Шматка!
или на излизане от банята: сладка шматка!
И аз съм туш на земята, разбира се. <3
Мдааа, твърди, че езиците хич не му били сила, пък пляка свободно на два (три, ама единия не го използва и постепенно му става по-трудно да се сеща за думи), още два са му на дооооооста добро ниво, въпреки че твърди обратното; поназвайва пети и разбира впечатляващо количество от разговорите ми на български, което се явява шести език.
Ще видим аз докъде ще я докарам в тази насока![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-01-2014 на 09:28