- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За кого мислите да гласувате на 5ти?
Със сигурност ще гласувам за Реформаторския блок и в частност за представител на ДБГ.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз ще гласувам за някоя малка партия, харесал съм си ПП Глас народен и ПП Зелените, но след като се разбра, че в Глас Народен има и бивши агенти, Зелените са ми по-симпатични.
Ще гласуваш за хора, които няма да направят нищо (най-малкото да влязат в парламента) и само ще си похабиш потенциалния глас, който впрочем така или иначе ще бъде прехвърлен към някоя по-голяма партия без да разбереш дори, защото? Дядо ми бог да го прости казваше нещо много умно. "България не е била толкова разединена никога!"
Малки партии, големи партии.. простотии.. сами сме си виновни, че сме на т'ва дередже.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не ви знам с какви компетенции по Политология разполагате, но тази теория с прехвърлянията на гласовете е меко казано смешна. Реформаторите показаха страхотни резултати на Европейските избори и сега ще се представят дори по-добре.
![]()
Ще ти кажа как се прави.Айде, че ме е жал ;д
Вадят се всички невалидни бюлетини и се разделят на големите партии по-равно..
Или големите партии - сменят 60-70 % от гласовете на малките за себе си - 1 към 1. Тоест една малка отива в една Голяма. И за да ти докажа, че е възможно.. утре в повечето секции - членовете и като цяло екипите са само от големите партии, от малките нямаЗа да може, никой да не възроптае срещу подмяната на бюлетини. Ако си мислиш, че тези неща не се правят, си скрий познанията по политология..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Сигурна ли си, че работиш в ЦИК? Преди 2 дни бях там, я дай име на лично, ако не се криеш.
А дали се следят или не ти, глупав ли си- целта им е да имат повече гласове. За това си делят тия незначителните по-равно.. борят се за бройка, то нищо не се променя освен, че орязват малките и трупат повече места главно за преференциите
Dr. Gregory House
Не подкрепям Кънев
И няма да си споделя името, няма смисъл.
![]()
Ама разбира се, че няма.
Dr. Gregory House
айдееее почна се разпалената дискусия
и точно за политика ли намерихте ве не ви е срам поне нещо смислено да бяхте подели
поне си признайте коя партия ви плати да пишете по форумите![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
АХахах великата програма на Реформаторския блок, лично съставена от Костов съсипията, начело с Кунева - социалистическата подлога .. А дано не влязат, шибани пропаганди ! Да живеят десноцентристите, заедно с либералите!!!
Това със златото е най-дебилното нещо за заблуда на овцете. Потърсете какви са разходите за добив на злато,колко е цената му в момента и колко мини са аха да затворят, защото няма рентабилност.
И като видях това ДОИП - глобале ти ли си? Явно... Но как си избягал?
n00bs