.
Отговор в тема
Страница 157 от 195 ПървиПърви ... 57107147153154155156157158159160161167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 901 до 3 925 от общо 4870
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Чудила съм се, не му ли става студено, като отвори хладилника. Ама не ми се отдаде възможност да го питам.
    дано не си е играл на американски пай

Мега фен Аватара на galaxy29
    и освен това не само момчетата имат нужда от повече храна
    аз също си имам нужда ;/

Мега фен Аватара на draid
    PinkPan7her, не знам ти какво разбираш под аргументация. Но някои от твоите примери са неприложими в реална ситуация. Не ми се търси да те цитирам, мисля, че е и ненужно. Цялостното впечатление, което лъха от постовете ти в тази тема, е, че се опитваш отчаяно да ни убедиш в някаква си твоя "истина". За мен е незряло и несериозно човек да обяснява ситуацията в Студентски, при положение, че не е живял там и няма преки наблюдения над условията. Защото ти можеш да ми нарисуваш десетки хипотетични алтернативи, но ако не можеш да застанеш зад тях, не означават нищо.
    Иначе за личното пространство мога да говоря много. На такива съквартирантки и съквартиранти съм попадала и такива неща съм виждала, че мисля, че побелях преждевременно. Последният например не се заключваше в банята, а един друг имаше навика да си прави среднощни разходки до хладилника гол. Имах и честта да деля общежитието с една психично нестабилна и котката й. Имаше и една постоянно активна двойка, която обичаше екстремни преживявания (разбирайте секс в кухнята, докато съм си поканила гости в жилището). Но съм имала и уникално прекрасната съквартирантка, която ме научи на изключително много неща, както и заразително енергичен съквартирант, който ме глезеше постоянно. Хора всякакви. И готвенето е най- малкият проблем.
    Дори не знам защо пиша в темата, при положение, че мразя, ненавиджам, не мога и не желая да готвя. През живота си не съм готвила, никога не съм искала да се науча. Мисля, че аз съм разглезената тук.
    Предпочитам да ям растителни продукти, които не са топлинно обработени (печени, варени или пържени). Месо и млечни продукти също не консумирам. От сладко и тестено ми се повръща. Но хората като мен са малко и напълно осъзнавам, че това не е здравословно, затова се опитвам да бъда обективна и да не налагам личните си възгледи. Особено в такива тривиални теми.
    Че аз никога не съм се заключвал в банята ? За какво ми е да се заключвам ? Когато водата тече очевидно има някой в банята. Пък и никога не съм се притеснявал, че някой случайно може да ме види гол. Виж да ходиш гол до хладилника бих го свързал само с огладняване през нощта докато спиш гол, като цяло аз намирам за крайно неудобно като мъж да спя без гащи. Ти колко тежиш с тоя зарзават дето го хрупаш ? Имах една позната като теб, беше си веган, ама неосъзнат (:
    Последно редактирано от draid : 10-04-2014 на 17:09

Град
    Sofia
    Ами може да си в банята и без да тече водата.
    Като цяло етикетът повелява да се заключваш и това далеч не е само защото на теб ти пука дали някой ще те види гол, т.е. само от егоистични подбуди, а заради човека, с когото делиш жилище.
    На мен може да ми е приятно да се разхождам с гащи на главата и да не ми пука от това, това не значи, че съквартирантът ми е длъжен да става свидетел на изстъпленията ми.

То това е ясно, но не мисля, че когато някой е в банята няма как да разбереш. Не знам но на мен например ми е навик винаги преди да вляза да погледна ключа на лампата. Относно това дали етикета повелява да се заключиш не знам, но определено е редно да почукаш ако имаш и малко съмнение че някой може да е вътре. Така поне съм свикнал аз.

съгласна съм с ричи
    пък и ако имаш съседи, които при всеки удобен момент се възползват да те видят гола, си има нужда от заключване
    освен това там, където гардероба разделя стаята от другата (точно на прага м/у самата стая и коридорчето), при нас имаше малко разстояние, което беше перфектно за наблюдение, а и трите не знаехме и си минавахме без хавлия
    след като ги хванахме, запълнихме дупката с боклуци хахах

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Че аз никога не съм се заключвал в банята ? За какво ми е да се заключвам ? Когато водата тече очевидно има някой в банята. Пък и никога не съм се притеснявал, че някой случайно може да ме види гол. Виж да ходиш гол до хладилника бих го свързал само с огладняване през нощта докато спиш гол, като цяло аз намирам за крайно неудобно като мъж да спя без гащи.
    Не мога да го възприема аз. А и нашата душ кабина е изолирана и никаква течаща вода не се чува. Или аз съм надула музиката и е невъзможно да чуя нещо. Каквото и да си говорим, по- безопасно е да се заключваш. А този въпросният освен че не се заключваше, нямаше и навика да чука. Често ми се случваше да съм вътре и той да се опитва да влезе. Доста настоятелно дори. Дърт мизерник си беше, няма спор.
    Аз не се заключвам само когато очаквам някой да се присъедини към мен под душа.
    Съвсем не съм от тези, които се притесняват от голо човешко тяло. Но някакси не е приемливо да виждам даденостите на хора, с които не съм интимна. Защото и аз спя гола, но когато ми се наложи да изляза от стаята вечер, винаги се намятам с нещо. Не от срам, а от благоприличие. Както каза therichbitch никой не е длъжен да ми търпи навиците.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ми е навик винаги преди да вляза да погледна ключа на лампата. Относно това дали етикета повелява да се заключиш не знам, но определено е редно да почукаш ако имаш и малко съмнение че някой може да е вътре. Така поне съм свикнал аз.
    да, това е другата страна на монетата и също е вярно, аз също винаги гледам лампата и се ослушвам, ама не всички са толкова внимателни, няма да давам примери с моята съквартирантка .... отново :Д

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    тук трябва да се съглася, за пръв път чувам човек да е на моето мнение,
    половин година слушах от съквартирантката ми колко добра готвачка е, как у тях непрестанно се готви и като се нанесохме, видях за каксо става дума

Не четох подробно, но да вметна, че в немските общежития има абсорбатор, как ще се умирисва, макар че ако сте достатъчно голям инат да искате да си направите сладко- кисел сос, в кухня без прозорци (точно така, само семейните общежития в Германия имат прозорци...) и абсорбаторът не ви спасява

Не се заяждам,Хаяши, защото ми изглеждаш смирено момиче, но темата за козметика е пълна с твои придобивки, една голяма част от които, смея да твърдя, са лукс, а не първа необходимост. Просто не проумявам как така нямаш пари за храна, едва ли не, и за учебнииц, а за козметика пръскаш. Просто ми е странно и отбелязвам, не ми дължиш обяснения, парите са си твои.

ахх, евала :*
    Случвало ми се е да трябва платя някоя сметка спешно (а тук сметките често са в трицифрени суми) и да остана без никакви пари. Май месец ми се счупи зъб и по спешност платих 140 евро на зъболекар. После ми ги върнаха здравните, но чак след месец. Две седмици съм карала почти без пари, сигурна съм, че се е случвало на повечето студенти.

Аз пък много искам да живея с някого. С една приятелка от доста време все се каним да си намерим квартира и някой все се отказва. Сигурна съм, че е супер забавно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз пък много искам да живея с някого. Сигурна съм, че е супер забавно.
    аз също
    ако някой готин като ричи примерно (по-нататък, другата год да речем) си търси съквартирантка в софия, съм насреща

Град
    Sofia
    е ако е с познат, е по- различно (и пак не е сигурно, научила съм се, че съжителството дори с човек, с когото се разбирате прекрасно в ежедневието и си мислиш, че много ще си паснете, е бая трудно и се изисква немалка доза търпение)
    нека ти се падне някой като на екстази или като моята, да те видим :Д

а с хаяши бих живяла само за да и ползвам хубавата козметика :Д

да, това е другата страна на монетата и също е вярно, аз също винаги гледам лампата и се ослушвам, ама не всички са толкова внимателни, няма да давам примери с моята съквартирантка .... отново :Д
    За толкова години никога не ми се е случвало някой да нахълта в банята, случвало се е някой да почука за да иска да му налея вода например, ама ей така да влезе от невнимание не. Иначе ми се е случвало да спре тока, аз да реша, че съквартирантите се бъзикат (бяхме се разлигавили) и изскочих да се развикам, че не мога да се изкъпя, подхлъзнах се и си сцепих коляното на перваза в следствие на което лежах в коридорчето свивайки се от болка и осъзнавайки, че всъщност тока е спрял.

Не мога да го възприема аз. А и нашата душ кабина е изолирана и никаква течаща вода не се чува. Или аз съм надула музиката и е невъзможно да чуя нещо. Каквото и да си говорим, по- безопасно е да се заключваш. А този въпросният освен че не се заключваше, нямаше и навика да чука. Често ми се случваше да съм вътре и той да се опитва да влезе. Доста настоятелно дори. Дърт мизерник си беше, няма спор.
    Аз не се заключвам само когато очаквам някой да се присъедини към мен под душа.
    Съвсем не съм от тези, които се притесняват от голо човешко тяло. Но някакси не е приемливо да виждам даденостите на хора, с които не съм интимна. Защото и аз спя гола, но когато ми се наложи да изляза от стаята вечер, винаги се намятам с нещо. Не от срам, а от благоприличие. Както каза therichbitch никой не е длъжен да ми търпи навиците.
    Е той тоз е бил някакъв извратен тип. Иначе аз като се замисля се заключвах само ако някой се е присъединил в банята (:

Град
    Sofia
    на моята все ѝ се прихождаше до тоалетна точно 2 секунди след като вляза в банята и все искаше да ме изкарва от там и блъскаше вратите
    като вляза да се къпя: ама колко време ще стоиш, защото АЗ ще излизам (а аз влизам да се къпя преди да изляза, примерно, демек и аз ще излизам)
    като вляза да изпера нещо: ама много ми се пишка, ще излезнеш ли
    като съм сложила някакви препарати, които да стоят, без да се пуска вода, тоалетна, душ: ами на мен ми се припишка, прикъпа, припи вода и те се измиха..

Това е супер гадно. Много гадно при нас беше когато всички са от 9:30 да речем и кой ще стигне пръв за банята от 3-мата. Единия настройва аларма за 8:30, друг за 8:45 и т.н. Стриктно разписание се спазваше.

Град
    Sofia
    при вас мъжете е по- лесно, жените сме едни кокошки..
    като се направи разписание, едната ще каже: ама ФАФличките ми не бяга готови и не мога да изляза така, затова ти ще трябва да пропуснеш интервю за работа, примерно (или да отидеш с неизмити зъби и очи)
    Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 19:07

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хах, при нас такъв проблем нямаше - единият ми съквартирант никога не се къпеше, другият ставаше десет минути преди лекции, които му стигаха да се изкъпе и облече, аз така или иначе трябва да стана поне час по-рано, така че не се е налагало да го чакам.
    Сега на новото място всички сме с различни лекции и времена на ставане и няма проблем. Пък и бани колкото щеш.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Хах, при нас такъв проблем нямаше - единият ми съквартирант никога не се къпеше,.
    ти на това ако не му викаш проблем

Супер фен Аватара на shmatarok
    ти на това ако не му викаш проблем
    Е, гледам да подхождам с хумор вече. Нали се изнесох и не ми се налага да знам, че съществува в съседната стая.

Хах, при нас такъв проблем нямаше - единият ми съквартирант никога не се къпеше, другият ставаше десет минути преди лекции, които му стигаха да се изкъпе и облече, аз така или иначе трябва да стана поне час по-рано, така че не се е налагало да го чакам.
    Сега на новото място всички сме с различни лекции и времена на ставане и няма проблем. Пък и бани колкото щеш.
    Аз съм същият. Ставам 10, максимум 15 минути ако искам да се кисна повече в банята, обличам се и излизам.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Като студент,живеещ в Студентски,блъскащ се ежедневно в 280 и ядящ на стол,мога да пиша до утре,но ще се огранича само със съквартирантите.
    Да, болната ми тема.
    Живях една година с напълна непознато девойче,което си мислеше,че света е розов.Всяка нощ си водеше компания,състояща се от видимо доволен/почерпен/напушен младеж,по възможност и трите наведнъж...А аз като един широко скроен човек не правех проблеми, до един момент,в който ми доведе некъв мачо,който беше толкова надрусан,че се заканваше как щял да бие спящата съквартирантка,сиреч АЗ. Блъскваше по стената и говореше за некви светове,които се отваряли.Да, а аз си лежах,натисках си телефона да видя кога ще се съмне,за да изчезвам и ме беше страх,наистина,даже си и поревах... Защо не станах и не се скарах с тях ли,защото той беше 2-метров вратар,който блъскаше по стената и не исках да ме бият през ноща...Както и да е преживях го,след туй други изцепки от този вид нямаше,ако не броим това,че я хванах как ми се мия с четката за зъби,как ми обува чорапите,как ми яде яденето,как ползва всичко,което види.
    Но имаше и хубави моменти-веднъж гледхаме заедно филм
    А и много обичаше да си прави пуканки в стаята ни- 30 квадрата,след което и чаршафите ми ревяха за пране,а на мен и душата ми се опушваше с аромат на сирене....оф.
    Пушеше трева в стаята и като се прибера от някъде,кашлях с часове, защото не понасям цигарен дим. Събираше си мръсните дрехи в торби и ги носеше през един месец на майка й да й ги пере, АРАМОТ на ягоди,аромат на слънчев ден...Редеше си използваните превръзки по тръбите в банята(сигурно си ги сушеше за чай), не пипаше да изхвърли боклука и даже имам снимка някъде как не се вижда терасата от торби и обикалят мухи. Казах,че аз няма да изхвърлям повече боклука и така карахме 1 месец,докато не ме хвана страх да не се разболея от нещо и изчистих...
    Докато живях с нея стигнах до спешното,защото вечер/зимата/ докато аз съм спяла,тя отваряла вратата,че да пуши и тая шибана врата е седяла отворена с часове да ми духа в главата. Мислех,че ще умра,но и тая не можа да ме умори
    И след като тя ме разболя,после с цялото си нахалство,мрънкаше как постоянно имало хора при мене,еми ще има като не мога да стана да си взема лекарствата...
    Просто някой хора нямат мярка.
    Изгониха я! Сега имам две съквартирантки(още не са дошли,де),но съм в друга стая и няма да имам досег до тях,да се надяваме,че всичко ще е наред.
    Какво хубаво изчистване от лошите спомени направих...
    Последно редактирано от pifiella : 10-04-2014 на 20:32
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Защото и аз спя гола, но когато ми се наложи да изляза от стаята вечер, винаги се намятам с нещо. Не от срам, а от благоприличие. Както каза therichbitch никой не е длъжен да ми търпи навиците.
    Ох, радвам се, че има хора на моето мнение. Тъкмо вчера дискутирах с майка ми по темата - като казала на една позната, че живея с момче (което е в друга стая, разбира се!), тя била възмутена - как можело, ама не било прилично, ама как щяла да се разхожда през нощта. Било й много странно да се съобразява. Паднах.

Хах, при нас такъв проблем нямаше - единият ми съквартирант никога не се къпеше

Съвсем не е било проблем

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    ...
    това наистина е мн гадно

Като студент,живеещ в Студентски,блъскащ се ежедневно в 280 и ядящ на стол,мога да пиша до утре,но ще се огранича само със съквартирантите.
    Да, болната ми тема.
    Живях една година с напълна непознато девойче,което си мислеше,че света е розов.Всяка нощ си водеше компания,състояща се от видимо доволен/почерпен/напушен младеж,по възможност и трите наведнъж...А аз като един широко скроен човек не правех проблеми, до един момент,в който ми доведе некъв мачо,който беше толкова надрусан,че се заканваше как щял да бие спящата съквартирантка,сиреч АЗ. Блъскваше по стената и говореше за некви светове,които се отваряли.Да, а аз си лежах,натисках си телефона да видя кога ще се съмне,за да изчезвам и ме беше страх,наистина,даже си и поревах... Защо не станах и не се скарах с тях ли,защото той беше 2-метров вратар,който блъскаше по стената и не исках да ме бият през ноща...Както и да е преживях го,след туй други изцепки от този вид нямаше,ако не броим това,че я хванах как ми се мия с четката за зъби,как ми обува чорапите,как ми яде яденето,как ползва всичко,което види.Разговори,криене,забр ни-нищо не помогна...Но имаше и хубави моменти-веднъж гледхаме заедно филм
    А и много обичаше да си прави пуканки в стаята ни- 30 квадрата,след което и чаршафите ми ревяха за пране,а на мен и душата ми се опушваше с аромат на сирене....оф.
    Пушеше трева в стаята и като се прибера от някъде,кашлях с часове, защото не понасям цигарен дим. Събираше си мръсните дрехи в торби и ги носеше през един месец на майка й да й ги пере, АРАМОТ на ягоди,аромат на слънчев ден...Редеше си използваните превръзки по тръбите в банята(сигурно си ги сушеше за чай), не пипаше да изхвърли боклука и даже имам снимка някъде как не се вижда терасата от торби и обикалят мухи. Казах,че аз няма да изхвърлям повече боклука и така карахме 1 месец,докато не ме хвана страх да не се разболея от нещо и изчистих...
    Докато живях с нея стигнах до спешното,защото вечер/зимата/ докато аз съм спяла,тя отваряла вратата,че да пуши и тая шибана врата е седяла отворена с часове да ми духа в главата. Мислех,че ще умра,но и тая не можа да ме умори
    И след като тя ме разболя,после с цялото си нахалство,мрънкаше как постоянно имало хора при мене,еми ще има като не мога да стана да си взема лекарствата...
    И всичкото това се случваше,при положение,че съм говорила,казвала,молила,за лашвала с домакинката,оплаквала и т.н..Просто някой хора нямат мярка.
    Изгониха я! Сега имам две съквартирантки(още не са дошли,де),но съм в друга стая и няма да имам досег до тях,да се надяваме,че всичко ще е наред.
    Какво хубаво изчистване от лошите спомени направих...
    Просто не си случила на съквартиранта и понеже не си я парирала още в началото се е стигнало до такива извращения. Иначе ми е много интересно като кажете живях с напълно непозната. Вие какво 1 година не си говорихте и не се запознахте ли ? Аз също съм живял с хора които виждам за първи път и въпреки това винаги сме се разбирали. Храната винаги е била обща, също и уредите (говоря за микровълнови, сокоизтисквачки, хладилници и т.н.) Намирам за нередно и неправилно да живея с някого и да не споделя храна с него например. Виж сега да ти ползва четката за зъби wtf ??? Чорапите ??? Това е меко казано странно. Съквартиранта ми се е случвало да му звънна в 2ч сутринта и да го изкарам от дискотеката за да дойде с мен до спешното. Но както казах вече с жените в общежитията е доста по сложно. Рядко всички в стаята са доволни и не са в конфликт с една от двете съквартирантки поне.
    Последно редактирано от draid : 10-04-2014 на 20:18

.
    такива неща ни правят почетни сървайвъри и можем да направим съвместно предаване с беър грилс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си