.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    По твоята логика, Цветомире, всеки несебърлия е мутра. ;/
    Че то не е ли така? Поне останахте една от малкото читави групировки там. Но на морето има бизнес, а т'ва е което им трябва на хората ;д И не ми казвай, че ги няма дебеловратите в несебър, че ще се смея - да не казвам и за едни истории, там баща ти с кой пиел и бла бла и к'ви са им прякорите.. ся извинявай, ама хора като Очите, Клюна и прочие не са от най-миролюбивите и съвестни граждани ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Че то не е ли така? Поне останахте една от малкото читави групировки там. Но на морето има бизнес, а т'ва е което им трябва на хората ;д И не ми казвай, че ги няма дебеловратите в несебър, че ще се смея - да не казвам и за едни истории, там баща ти с кой пиел и бла бла и к'ви са им прякорите.. ся извинявай, ама хора като Очите, Клюна и прочие не са от най-миролюбивите и съвестни граждани ;д
    Клюна е от Якуруда. А с Очите никога не е имал нищо общо. о.О

Спри да говориш глупости, плс.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Клюна е от Якуруда. А с Очите никога не е имал нищо общо. о.О

Спри да говориш глупости, плс.
    Няма значение от къде е някой си и точно за очите си ми разправяла, но винаги е напълно възможно да си си измисляла фантазии.
    Важното е, че баща ти контактува с тях и подобни и се връщаме на онзи горен пост относно бизнесите и узаконяването ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Няма значение от къде е някой си и точно за очите си ми разправяла, но винаги е напълно възможно да си си измисляла фантазии.
    Важното е, че баща ти контактува с тях и подобни и се връщаме на онзи горен пост относно бизнесите и узаконяването ;д
    Ъмм драги, има голямо значение, понеже Клюна ни е дългогодишен клиент и е мижав представител на туроператорска фирма. И ми е много интересно какво съм ти разправяла за очите? о.О Казвала съм ти, че познавам дъщеря му, понеже е на моята възраст, но нищо повече. Измисли си го сега от гъза, плс.

Е, ХОРА, я кажете, как сега да имаме вяра на тези избори, като ей подобни боклуци ни проверяват гласовете? Уродиии братче.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Е, ХОРА, я кажете, как сега да имаме вяра на тези избори, като ей подобни боклуци ни проверяват гласовете? Уродиии братче.
    То ако само ни ги проверяваха, окей, работата е там, че част от задълженията им са и разни други "незначителни" нещица.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ти като видиш 30% от гласувалите, че били за тиквата, трябва ли някой да ти обяснява повече.

ама те робите го обичат..

Мда, баща ми контактува с мутри. А доказателство имаш ли? Единствената мутра, с която контактува, е шеф на АД "Слънчев бряг". И то вече не контактува с него, поради други причини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си