.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мен обаче ме изненада Корабът какво плюе, бях готова да си заложа главата, че е ударил хикса на БСП-то с ентусиазма на червена бабичка.
    WTF
    И как реши, че ще съм за БСП?! Тва, че съм говорил за комунизма с кво означава, че подкрепям европейката Станишефф?
    Пък въобще, че подкрепям Русия и искам системата да се промени, какво общо има БСП?!

Напротив, дори както казах по-долу гласувах за Кунева, въпреки че те са крайно десни и против Русия, но го направих, защото в листите им хората им са добре изявени специалисти, образовани и интелигентни, а това е много важно при управлението. Докато тези от Патриотичен фронт половината са имали далавери с АТАКА и много ги знам какви са, никъде не пише. Само за един член прочетох и не останах много доволен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    WTF
    И как реши, че ще съм за БСП?! Тва, че съм говорил за комунизма с кво означава, че подкрепям европейката Станишефф?
    Пък въобще, че подкрепям Русия и искам системата да се промени, какво общо има БСП?!

Напротив, дори както казах по-долу гласувах за Кунева, въпреки че те са крайно десни и против Русия, но го направих, защото в листите им хората им са добре изявени специалисти, образовани и интелигентни, а това е много важно при управлението. Докато тези от Патриотичен фронт половината са имали далавери с АТАКА и много ги знам какви са, никъде не пише. Само за един член прочетох и не останах много доволен.
    е как си за Русия пък подкрепяш тия дето искат санкции срещу Русия (да не говорим, че тези санкции пряко въздействат и върху икономиката на България) - това дори не е прагматично за България, а чиста проба злобичка към Русия или лизане на европейски задници.

Някой от тях да е поискал санкции за Израел за геноцида в Газа.
    Последно редактирано от defender : 10-07-2014 на 14:21

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    е как си за Русия пък подкрепяш тия дето искат санкции срещу Русия (да не говорим, че тези санкции пряко въздействат и върху икономиката на България) - това дори не е прагматично за България, а чиста проба злобичка към Русия или лизане на европейски задници.

Някой от тях да е поискал санкции за Израел за геноцида в Газа.
    Виж, не съм ги следял колко и какво са говорили за Русия, естествено, че не съм съгласен с тях за това, но имат ясно очертани цели. Всеки има някакви вътрешни нагласи и посоки на разсъждения, но това не трябва означава да прекъсва и отрича мирогледа на всички останали, защото общата кауза все пак се препокрива.
    Ти в момента ми казваш да избирам между лизане на Руски задници и европейски?! Защото за мен да идват париците с куфарчета от Русия в ръчичките на Волен от атака, Първанов и тези от Патриотичен фронт - си е чисто лизане.
    Ако беше следил Сидеров, щеше да разбереш, че първо подкрепяше Герб, после се съюзи с ДПС и БСП, а сега е директно роботче на Русия.

На другите избори мога отново да си променя мнението и да гласувам за друг. Това, че съм гласувал, забележи, не означава , че подкрепям истинно някого. Песимист съм за новото правителство, нито имам доверие на Блокове, нито нищо, ама не се направлявам от запленителни речи на някои хора, каквато грешка ти направи. Трябва да знаеш, че политиците са уникални режисьори и актриси, за да стигнат до там. Не трябва само да се слушат, ами и да се проверяват много стриктно нещата.

Като се замислиш в днешните времена, ако се обърнем с Русия - олигархията ще се вземе още по-големи размери, всички цивилизовани пътища към една обединена Европа ще се затворят и в един момент дори може и да съжаляваме, защото Русия докато промени нещо съществено в този строй ще минат още десетилетия, не си ли се замислил?

А, че демокрация няма да видим, то е ясно. За сега Русия не ни предлага нещо по-добро, смисъл ще ни предложи същото квото и в Украйна. Комунизъм там няма, няма и да ни го турят тук. Всичко зависи от нашите мозъци, а те уверявам, че АТАКА заедно с Волен са 80% неграмотни икономически и всякак, за да осигурят технологично и каквото и да е бъдеще на България в модерния свят.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако беше следил Сидеров, щеше да разбереш, че първо подкрепяше Герб, после се съюзи с ДПС и БСП, а сега е директно роботче на Русия.
    10 пъти съм казвал, че по принцип цялата система е порочна, гласувал съм за Атака единствено на база какво говорят и каква им е програмата, не че се надявам на нещо на политиците.
    Но пък да гласувам за партия като РБ с коренно различни възгледи на моите това се е откровена простотия, мой си доста объркан човек.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    10 пъти съм казвал, че по принцип цялата система е порочна, гласувал съм за Атака единствено на база какво говорят и каква им е програмата, не че се надявам на нещо на политиците.
    Но пък да гласувам за партия като РБ с коренно различни възгледи на моите това се е откровена простотия, мой си доста объркан човек.
    ама тя програмата на атака е уникално фантастична, написана е като за деца.

ти прочете ли програмата на някоя друга партия? Не забеляза ли, че всички програми са доста приятно четиво и си приличат ?
    Не, по програми всички партии ми харесват, ама не всичко е възгледи според мен, още повече, че нито АЗ нито ТИ, пък и който и да е от младите във форума сме много наясно със ситуациите, че да знаем със сигурност какво и защо е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си