Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Ти живееш ли сам или просто смяташ на око? Щото казваш "бих", а това, което говориш, е нереално. 100 лв на месец ще ти стигнат за храна само при много силни ограничения. Че аз за едно ходене за плодове и зеленчуци (само! и в България) оставях по 15-20 лв. И то нищо скъпо, никакви лаймове или някакви такива екзотики.
Какви прасета сте вие бре

Живеех преди около 3 години в едно помещение в основата на един блок в Младост и си пазарувах от HIT. Само че нали ме мързи да готвя, та разни консерви (losos, 3+ лв бройката), сиренце, сокчета (olympus), плодове, ама все от по-скъпите, не съм се стискал. И точно по това време се бях хванал да си описвам харчовете в Excel таблица с точност до стотинка. За яденето ми излизаше нещо около 120 лв на месец.

Ако е някой дето може да си готви супички, бобец, грЯх, леща, все си мисля че би трябвало да излезе и по-евтино. Тогава пък тока ще дойде една идея повече. Моя беше по 3-4 лв

Тук е мястото да препоръчам нещо дето е с хубава дограма и да го огрява слънце, за да няма фрапиращи сметки зимата.

PinkPan7her, има разни квартални магазини за плодове и зеленчуци, там по мои наблюдения излиза по-евтино. Аз от такъв като си купувам, пълня една пазарска торба за 7-8 лв. Ако взема повече ще ми се развалят. Това се и шегувам понякога, че от магазина пълня торбата за 25-30 лв, пък от плодовете за 5-10 лв.