.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

А толкова ли е трудно да я заговориш на живо, не чрез фейсбук?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    зе ми думите от клавиатурата

Това е проблема,че не мога да я видя/срещна...видях я преди месец един път и то случайно и това беше..

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Днес пих кафета-мафета с хора от университета и стана въпрос, че нямам фейсбук. Едното момиче беше особено шокирано "Е ... хубаво де ... като нямаш фейсбук .... как сваляш мацки :О", другите бяха изумени как живея без снимки, още повече без лайковете към тях.

И имам странното чувство, че не се ебаваха.

789879р746483829172934059392, ако не си нахалник /от кога е нахално да заприказваш момичета, още повече в фейсбук?/ ще имаш ядове не само с жените, а и с много други неща от живота ;D

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Днес пих кафета-мафета с хора от университета и стана въпрос, че нямам фейсбук. Едното момиче беше особено шокирано "Е ... хубаво де ... като нямаш фейсбук .... как сваляш мацки :О", другите бяха изумени как живея без снимки, още повече без лайковете към тях.
    И аз нямам фейсбук, а проблеми с мацките не съм имал.

Като я срещнеш на живо и кажи, че ти е позната от някъде. После се направи на ударен и кажи, че си я виждал в твоя град. От там вече е лесно да завържеш разговор, а в последствие да и поискаш телефона/фейсбука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си