- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малък бюст
ЗдравейтеАз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А и това не ми допада.Не съм фен на огромните,но оределено искам по-големи.Питах баба си и тя ми каза да пия боза...да..амм моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите
Коментари от типа на ,,абе момиче залягай над учебниците" (в математическа гимназия съм приета с 5-ца и 6-ца ..мисля,че не съм проста)са напълно излишни..аз не ви питам това,а просто ви моля ако вие знаете нещо да споделите
![]()
Жени на по 25-6 нямат , а ти се оплакваш .. както казаха по горе ще ти пораснат , това не трябва да ти е комплекс . То и аз нямам, а съм на 17 .Повечето момчета няма да обърнат кой знае колко внимание, трябва да са много ограничени ако те зарежат заради единия бюст..
Нормaлно гърдите рaстaт до 20 годишнa възрaст пък дa си чувaлa зa сутиени с подплънки или пък си сложи силикон кaто минaт 3-4 години зaщото сегa е твърде рaно инaче яж повече плодове и зеленчуци кaто череши моркови и т.н.
Вероятно още не са ти пораснали, все пак си на 14. Бозата не помага, няма как да си ги уголемиш. Вероятно ще ти растат още.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
поне няма да се притесняваш за рак на гърдата
n00bs
Не съм съгласна с предишните изказвания....това, че е малка и ще пораснат са само предположения..от къде знаете, че няма да си останат такива???...
Относно въпросът ти..няма други начини освен силикон(което за мен не е решение)...това с бозата е само мит...Вместо да се опитваш да промениш външния си вид , се опитай да промениш начина си на мислене спрямо него... И аз съм на 14 и моята чашка е А ... и не виждам какъв е проблема?...
знаеш ли кое е по-гадно от малки цици? сиамския ти близнак да има по-големи
n00bs
Аз нямам проблем с размерът на чашката ми , но за тези , които имат , това може и да помогне. Наскоро съвсем случайно попаднах на едно видео , в което мацка показва как можем да си увеличим размера на бюста. Моят размер е "C" и реших да видя как ще изглеждам с два размера по-големи. Купуваш си сутиен , в твоя случай чашка "C" и слагаш във чашките един или два чифта чорапи , в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Дано съм ти била полезна. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Гърдите ти са само една част от тялото ти която по незнайни причини се смята за нужно да е голяма. Да ама това е само в медийното пространство. Питай близките си приятели момчета какво мислят по въпроса. Да, сигурно има и такива които биха предпочели да имаш по-големи гърди, но те ще са 1 на 100. От останалите 99, един ще харесва крака, друг ръце, трети ханш, четвърти ще е влюбен в гласа ти, пети в косата..., ... а такива като мен ще гледат първо дали имаш перфектни бели зъбкиВсеки си има предпочитания, така че изобщо не се занимавай с анализи. Тялото ти е такова каквото го е създал дядо Господ - радвай се на младостта си и се грижи за себе си, но без да се притесняваш. И никакви простотии като силикон!! Както се пее:
"In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry, be happy"
Момичетата се развиват до 21 годишна възраст. Имаш още много време пред себе си, за да ти порасне бюста и всичко останало. Спокойно! Това да си слагаш чорапите в сутиена е пълна глупост! Ами като се съблечеш пред някого, какво?! Ще се радват на чорапите ти ли?! Не давайте глупави съвети, моля!
Има толкова много време, ще пораснат! Пък и да си останат малки, какво ти пука. Има много по-важни неща от това! А и не всяко момче харесва големите гърди.![]()
Не се притеснявай, на 14 години е нормално гърдите ти да не са достигнали максималното си развитие, ще растат още, има време.
Ще ти пораснат свиркай си. Тука из тоя форум е все същото комплексарско за малки пишки, малки цици, големи задници и кво ли още не! Квато си такава, природа и полагане на грижи за тялото ти от теб самата!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Глупави са вашите коментари. Момичето помоли да дадем идеи и до сега не видях един различен коментар от сорта на :"Изчакай и ще ти пораснат" и т.н. Аз съм дала идея и ако така се чувства по-уверена в себе си , изобщо няма да й пука дали има чорапи в сутиена си !
Ами прави повече секс, и до 2-3 месеца ще си със гърдите на Памела Андерсън !
Жена без цици,е като кола без турбо!Върши ти работа ,но не ти прави кефа !![]()
Прочети Енцо Ферари какво е мислел за инхалаторите. Една жена може да изглежда красива и с малки гърди. Примери много.
Рано ти е още, ще пораснат. Аз до осми клас дори не носех сутиени, а само бюстиета, но после за един период от шест месеца си пораснаха сами :д Има време, но зависи и от жените в семейството ти. Ако майка ти и баба ти са с малки гърди, не очаквай да достигнеш чашка Д примерно. Но даже и да си с малки гърди, не се комплексирай и влияй от мъжкото мнение, а си се кефи, понеже малките гърди имат и предимства :д