.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 178

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защо да не ми го позволява моралът, след като на никого нищо лошо не съм направил?
    По горе обясних защо. В повечето случаи, за да преуспееш - трябва да водиш гадна политика за голяма част от хората, което те прави безморален въшльо.. Иначе ще си на заплата от 500 лв.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    По горе обясних защо. В повечето случаи, за да преуспееш - трябва да водиш гадна политика за голяма част от хората, което те прави безморален въшльо.. Иначе ще си на заплата от 500 лв.

Значи си безморален въшльо, ако можеш нещо повече от останалите и се възползваш от това?

Значи си безморален въшльо, ако можеш нещо повече от останалите и се възползваш от това?
    И какво повече ще можеш? На хората над теб не им пука.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И какво повече ще можеш? На хората над теб не им пука.
    Ама и на мен няма да ми пука за хората над мен... Те ще си гледат техните си шашми, аз ще си гледам моя си занаят и ще гледам да ставам все по-добър и по-добър в него.

Ама и на мен няма да ми пука за хората над мен... Те ще си гледат техните си шашми, аз ще си гледам моя си занаят и ще гледам да ставам все по-добър и по-добър в него.
    И ще ти дават не повече от 500 лв

А за циганите - спиране на социални помощи, - създаване на трудови лагери (за пари), създаване на задължителни трудови лагери (за престъпници от затвора) , връщане на казармите и редовните войски за охрана на трудовите лагери!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си