- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Кой е по-значим и полезен за обществото и защо?
Ооо, а колко пари харчат пушачите дори за ден, а ако тези пари се използваха за нуждаещите се или за проекти?
Ако държавата искаше да помага на нуждаещите се, щеше да го направи така или иначе, но явно не иска, така че е оставила тоя проблем да се решава от единични бройки граждани.
Това на аватара ти ли си, малко ми приличаш на Надал
честно
Да бе, абе ти си Надал ве, само тука шампоана ти е друг.
Кажи кво става в Испания, има ли готини гаджета и караш ли си С-класата по центъра? - това Антракса го пита.
Последно редактирано от defender : 10-16-2014 на 13:10
Да, и аз като видя група войничета с голи глави и не мога да намеря разликатаНе бива да съдиш по един силно орязан тъмбнейл. Отделно не харесвам Мерцедеси
![]()
Ами секса добро нещо, но не той е определящ за това да се чувства психически добре и уравновесен, нямам алчна зависимост от него, че да губя психическото си здраве и разсъдък или да карама хора да страда заради това да си задоволя психическото отклонение. Ако има секс добре, ако няма ми добре.
отговорил съм ти на онова:
Последно редактирано от defender : 10-16-2014 на 16:00
Ама не ми казваш с какво ти вреди някой, че е открил нещо, за което никой друг не се е сетил и го продава?
Ти ако искаш си купуваш Мерцедес, нали? Производителя не те ощетява по никакъв начин с това, че продава колите си за 150 хилки... Който иска и може, ще си го купи, който не може, ще си кара корсичката.
доообре, това означва алчняците да се лекуват, не да ми дават акъл.
Последно редактирано от defender : 10-16-2014 на 16:52
Антракс, що се заяждаш ве..
Виждал ли си моята S класа.
Не се заяждам... Дразнещо е да обяснявате кой какво трябвало да прави, при положение, че самите вие не го правите. Вие говорите как някой си трябвало да дава от своето, а вие не давате от вашето. Или моето си е мое, чуждото е общо? Щом имате по 20лв на месец за интернет, значи можете да ги давате тези 20лв на нуждаещи се... Все пак, интернета е лукс и не е жизнено необходим.
Недей рева сякаш съм ти настъпил клитора, ве, отговори ми на въпроса!
кефиш ли се последното мнение в темата винаги да е твое. ми аз не се кефя.
айде, сега като не ти отговоря (щото на тази тема за даването съм говорил и не ми се занимава повтарям бълвоч от обяснения) кажи, че си ме затапил, като последно мнение.
ПП: Изчезвам. :*
Последно редактирано от defender : 10-16-2014 на 16:42
Повече се кефя как не си в състояние да си защитиш адекватно тезата...![]()