- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Ако караш на сегашните кебапчета пълни със соя, набухватели и други елементи от химичната таблица, със сигурност до 100 години няма да доживееш. Не можеш да сравняваш човек, който през половината си живот сигурно е ял само екологично чиста храна с такъв, който от малък се тъпче с обработвани храни (така ли е processed foods на български?). База за сравнение няма.
И разлика дали се тъпчеш с обработвани боклуци или сурови плодове и зеленчуци има и лично аз си я усещам. В периодите когато се храня с по-полезна храна и ям във времето когато трябва се чувствам в пъти по-енергична от колкото когато я карам на нещо навън и на крак. И аз не се ограничавам и затова днес ядох в KFC, но съм далеко от мисълта, че е полезно.
А какво е пържен ориз? За печен, който запържвам за 3-4 минути в тигана знам, но това същото ли е?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
съгласен съм с теб за това което каза за екологичната храна
а ти сигурна ли си, че плодовете и зеленчуците, които консумираш не са пълни с нитрати?
можеш да си сигурен в качеството на храната която ядеш, само ако си я произвеждаш сам, което за над 95% от хората е невъзможно или го смятат за ненужно, а може и да е така![]()
но все пак е по-друго домашното
а пък някои използват екологични простотии ;/
е да, но там ги пръскат и торят 10 пъти повече сигурно... Някои неща ги и инжектират с нещо си.
в днешно време е невъзожно да се живее здравословно, един професор го каза по тв преди година някъде
и сам можеше да стигнеш до това гениално умозаключение
^ Което не значи, че трябва да сме тежко затлъстели. Това е като оправданието на пушачите, че всички ще умрем един ден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
за мен и не е хубаво да живееш изцяло здравословно, вижда ми се неприятно
както казах преди и грехът е сладък ;/
като му е кеф да си пуши, ще си пуши, откъде-накъде се мешате
а тези които ядът вредни храни, но са в нормите ръст/тегло, какви са? или според Hayashi не е възможно
и бтв акъл е уместно да се дава, ако ти самият имаш такъв
на повечето от вас меродавните съвети са пропагандиращи шитни
След Освобождението, България е имала население около 3 милиона. От тях почти 12 000 столетници!
В момента са 300 на 8 милиона население
ами дарктемплар се роди и изяде останалите
а сериозно: то не е само до храна дълголетието
да, модерна баба, боравеща с технологиите съм
*оф, ти за друго си питал хахах докато схвана
да, от тях съм