.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Има три варианта

1. Можеш да караш и си вземаш изпита
    2. Не можеш да караш и не го вземаш
    3. Не може да караш, но го вземаш незнайно как

И да трябва да може да паркираш и обикновено карат да се паркира, но зависи на какъв ще попаднеш. Не питат теория тъй като за да отидеш на кормуване трябва да си взела листовките. Единственото което прави е да ти казва на къде да караш и да гледа какви грешки правиш. Ако влезеш в забранена улица, което може да те накара да направиш и често правят, ако не спреш на стоп, минеш на червено, отнемеш предимство и създадеш предпоставка за ПТП ще те скъсат. Успех. От Перник ли си, че там ще караш изпита ? Няма никаква логика за мен, ако си от София да ходиш в Перник.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Има три варианта

1. Можеш да караш и си вземаш изпита
    2. Не можеш да караш и не го вземаш
    3. Не може да караш, но го вземаш незнайно как

И да трябва да може да паркираш и обикновено карат да се паркира, но зависи на какъв ще попаднеш. Не питат теория тъй като за да отидеш на кормуване трябва да си взела листовките. Единственото което прави е да ти казва на къде да караш и да гледа какви грешки правиш. Ако влезеш в забранена улица, което може да те накара да направиш и често правят, ако не спреш на стоп, минеш на червено, отнемеш предимство и създадеш предпоставка за ПТП ще те скъсат. Успех. От Перник ли си, че там ще караш изпита ? Няма никаква логика за мен, ако си от София да ходиш в Перник.
    Да предположим, че ще се науча да карам..

И не съм от Перник, но инструктора ми провежда там и теорията и практиката. По негови думи движението било по-малко, не знам си какво, по-лесно било, бла бла..
    Яд ме е, че все забравям за предавките като намалявам и почти спирам и са паднали вече оборотите мх..

П.П. Днес си взех листовките с 1 грешка! :33333333333 <333333333
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако влезеш в забранена улица, което може да те накара да направиш и често правят
    Не могат... Ако ти каже "Влез в тази улица", това значи, че е на негова отговорност и не може да те скъса. От това ме беше страх и мен, че по родните пътища има доста скрити знаци-изненади.
    Може, обаче, да приближаваш кръстовище и той да си замълчи, което по принцип означава "Продължи направо, ако е възможно"... Тогава трябва да го попиташ накъде да завиеш, което ще му покаже, че си видял знака.
    Сега с тези камери по колите малко от малко им ограничиха своеволията.
    А, още нещо, което май не е споменато... Внимавай с дупките и легналите полицаи... При по-силно сътресение, камерата се разкача и пада, при което те късат... Тъпо, но факт...
    Задължително имаш паркиране на заден ход. Както каза драйд, иди с някой на някой паркинг и се упражнявай, НО НЕ МЕЖДУ КОЛИ. Взимаш 4 бутилки от безалкохолни, пълниш ги до половината с вода и пускаш вътре някакви пръчки на височина 1 - 1,2м, за да ги виждаш. Ограждаш си едно място, колкото да влезе колата и да може да си отвориш вратите... Така вече можеш да си се упражняваш колкото ти душа иска и няма да се притесняваш, че ще одраскаш колата. До сега не съм видял полицаи на паркинг на Кауфланд, така че действай!
    А, и друго... Опитай да паркираш без колчетата, ориентирайки се само по разграфените места на паркинга. Това е по-гадно и рядко го правят, но за всеки случай...
    Другото са го казали...
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си