- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Има три варианта
1. Можеш да караш и си вземаш изпита
2. Не можеш да караш и не го вземаш
3. Не може да караш, но го вземаш незнайно как
И да трябва да може да паркираш и обикновено карат да се паркира, но зависи на какъв ще попаднеш. Не питат теория тъй като за да отидеш на кормуване трябва да си взела листовките. Единственото което прави е да ти казва на къде да караш и да гледа какви грешки правиш. Ако влезеш в забранена улица, което може да те накара да направиш и често правят, ако не спреш на стоп, минеш на червено, отнемеш предимство и създадеш предпоставка за ПТП ще те скъсат. Успех. От Перник ли си, че там ще караш изпита ? Няма никаква логика за мен, ако си от София да ходиш в Перник.

Да предположим, че ще се науча да карам..
И не съм от Перник, но инструктора ми провежда там и теорията и практиката. По негови думи движението било по-малко, не знам си какво, по-лесно било, бла бла..
Яд ме е, че все забравям за предавките като намалявам и почти спирам и са паднали вече оборотите мх..
П.П. Днес си взех листовките с 1 грешка!:33333333333 <333333333
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не могат... Ако ти каже "Влез в тази улица", това значи, че е на негова отговорност и не може да те скъса. От това ме беше страх и мен, че по родните пътища има доста скрити знаци-изненади.
Може, обаче, да приближаваш кръстовище и той да си замълчи, което по принцип означава "Продължи направо, ако е възможно"... Тогава трябва да го попиташ накъде да завиеш, което ще му покаже, че си видял знака.
Сега с тези камери по колите малко от малко им ограничиха своеволията.
А, още нещо, което май не е споменато... Внимавай с дупките и легналите полицаи... При по-силно сътресение, камерата се разкача и пада, при което те късат...Тъпо, но факт...
Задължително имаш паркиране на заден ход. Както каза драйд, иди с някой на някой паркинг и се упражнявай, НО НЕ МЕЖДУ КОЛИ.Взимаш 4 бутилки от безалкохолни, пълниш ги до половината с вода и пускаш вътре някакви пръчки на височина 1 - 1,2м, за да ги виждаш. Ограждаш си едно място, колкото да влезе колата и да може да си отвориш вратите... Така вече можеш да си се упражняваш колкото ти душа иска и няма да се притесняваш, че ще одраскаш колата. До сега не съм видял полицаи на паркинг на Кауфланд, така че действай!
А, и друго... Опитай да паркираш без колчетата, ориентирайки се само по разграфените места на паркинга. Това е по-гадно и рядко го правят, но за всеки случай...
Другото са го казали...
Успех!