.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Ревност?!

Hybrid View

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    ... И не ми минавайте с тези номера "ама ние си разчитаме един/друг". Ако си разчитахте нямаше да си давате паролите и да виснете в чуждия фб чакайки повод да се разделите.
    Точно!!
    Разклатил си и доверието, авторе. Никой човек няма да почне ей така от нищото да те следи толкова зорко. Замисли се.
    Аз например, даже съм разбивала акаунт, защото бях сигурна какво ще намеря (е, не действат тези работи със "аз знам, че е така", трябваше ми доказателство). Но някаква причина ме е подтикнала.
    Запомни и за напред, че никой не навлиза толкова дълбоко в личното пространство, ако не е видял причина да го прави. Не съм срещала до този момент човек, който "така си го кефи".

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Точно!!
    Разклатил си и доверието, авторе. Никой човек няма да почне ей така от нищото да те следи толкова зорко. Замисли се.
    Аз например, даже съм разбивала акаунт, защото бях сигурна какво ще намеря (е, не действат тези работи със "аз знам, че е така", трябваше ми доказателство). Но някаква причина ме е подтикнала.
    Запомни и за напред, че никой не навлиза толкова дълбоко в личното пространство, ако не е видял причина да го прави. Не съм срещала до този момент човек, който "така си го кефи".
    Всъщност тя не само гледа с кого си чатя ,а аз чатя само с приятели роднини и нея.Рови се и в миналото и тази вечер отново се скарахме и ми се наложи да ходя до у тях да оправям полужението.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си