.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дайте вашето мнение

Здравейте , вмомента качвам маса и ям доста защото съм 1,75 висок а съм само 53 кг , та както и да е мисля да го правя до март някъде и после да започна да тичам за да махна мазнините по корема и да изкарам плочките за лятото ,но въпросът ми е така дали няма да сваля много килограми с бягането защото аз както съм си клечка за моята височина да не вземе да стане прекалено и да знам много хора ще ми кажат остави ги плочките ,но всепак ми е мерак да ги направя и та кажете какво мислите дали като махна коремните мазнини с тичане няма да сваля прекалено много килограми ?
    Моля всеки да даде своето мнение колкото повече мнения толкова по добре ,благодаря предварително.

Супер фен
    Те са ти отговорили в бибитайма. За да покажеш плочки трябва първо да ги имаш. Освен това първо натрупай маса и тогава мисли за плочки. Иначе на 53 кг, ако те духне вятъра ще паднеш дори да имаш 10 плочки. Момче, ако си набор 97, си много слаб. Ходиш ли на фитнес?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Лъска и се надява минетите да му се кефят, че е с плочки.

Стига глупости с тия шибани плочки. Яж, вдигай тежко и си гледай приоритетите.

Едно време целите на хората са били да работят и да са здрави, а не да "качи до 55 кг, но да си запази плочките". Какво ли се обърка?

След като си избих комплексите, е време за мнението ми:
    55 кг са абсурдно малко. 175 е адекватен ръст, остава да качиш килата до поне 65, за да приличаш на човек. Плочките наистина ги остави, не си заслужават. In the long term е много по-добре да се съсредоточиш върху хипертрофия и сила. Просто трябва да мислиш в дългосрочен план. Сега имаш потенциал за noob gains, който трябва да използваш + че winter is coming и се предполага, че ще ти е по-лесно да качиш тегло. За cut дори не мисли сега, ще видиш колко по-добре се чувстваш като качиш малко кг и видиш как лежанката расте (всеки е малко батка)

Извод: к*р за плочките, say yes to strength

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    На 55 кила всеки има плочки Това не се брои.

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    На 55 кила всеки има плочки Това не се брои.
    В наше време хората тренират главно заради к*рвите. На повечето не им пука дали си 55 кг или 65, стига да имаш тия прословути плочки.

К*р за модерното общество.

Супер фен
    ppc ima hora, koito iskat da imat hubavo tqlo Moje bi momcheto iska da si e silen, no v sushtoto vreme da si ima tqloto

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    ppc ima hora, koito iskat da imat hubavo tqlo Moje bi momcheto iska da si e silen, no v sushtoto vreme da si ima tqloto
    2те неща не вървят ръка за ръка много дълго Т.е. ако искаш наистина "да си силен" трябва да забравиш за "tqloto", и обратното, ако искаш "tqloto" можеш да забравиш за истинска сила. Говорим за добре реализирани "tqlo" и "сила"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си