.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    аз сам скорпион и ми е прес курат и за грамотноста не ми ремре
    Ее, па едно нещо общо да имаме.
    Само къде ми опорочаваш зодията.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Много фейспалмнах в тази тема...

Мега фен Аватара на galaxy29
    моят пост е най-хубав от цялата тема

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    да, също и синастрия, дори да не става въпрос за любовни отношения;
    просто не обичам да си губя времето на вятъра))
    и аз не обичам да си губя времето
    затова като усетя особено суеверни хора ги държа на страна

Мега фен Аватара на RagioL
    не разбирам как уж разумни хора се вманиачават по подобна помия

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Ее, па едно нещо общо да имаме.
    Само къде ми опорочаваш зодията.
    мога да кажа същото

За жалост..познавам такива индивиди

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    мога да кажа същото
    един път да сме на едно мнение

Супер фен Аватара на NissaN
    Вманиячена е по зодийте и хороскопа,а тогава може да ти е бил лош хороскопа.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от 420 Виж мнението
    сигурно е някаква вманиачена по зодиите и тея простотии и срещу нейната зодия не е пишело че си допада с риби ;/
    Именно

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    един път да сме на едно мнение
    аз съм на две

Мега фен Аватара на anonymous908491
    просто не обичам да си губя времето на вятъра))
    Мисля си, че по-вероятно той си губи времето с теб, освен ако не си премълчала пред него, че по зодиите съдиш и той е в неведение ква врачка си.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А приключването на отношенията ми с дадена девойка от зодия Близнаци винаги е ставало по един и същ начин.Постепенно отдалечаване и усет за загуба на интерес.По такъв начин че след една година мога да им пиша даже.Друг е въпроса че ако си им вече безинтересен постоянно удряш на камък каквото и да се опиташ да направиш въпреки че никога няма да ти бъде споделено,че вече не си нужен.
    E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни

Маниачкаа Във всеки онлайн хороскоп пишат различно така , че просто намери сайт в който да пише , че твоята зодия съвпада с нейната и всичко ще е ок

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LoveIsTrash Виж мнението
    пишат различно така , че просто
    а
    ко

Мега фен Аватара на galaxy29
    , така че*
    сложен съюз

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, какво по-ясно доказателство искаш, че не си пасваш с Близначки? Безинтересен ставаш след Х време. Проклятието на зодията ни
    И какво доказателство да е това? Ако е на въпрос например с Лъвицата отношенията ни траеха много по кратко и се крепяха предимно на страданието и към бившият настоящ бивш.Ако не беше това сякаш нямаше какво да си кажем за разлика от с Близнаци.Хората понякога си писват.Останал съм с впечатлението че зодията ви е доста бързо променяща обстановката та чак се чудя понякога как ме издържат при положение че си мисля че аз самият не бих издържал дълго време някой мой двойник и живота ми почти не се променя (дори и ти ми се нервираш понякога при все че грам не ме познаваш)съответно до голяма степен не е като и аз да не съм виновен.Но съдба какво да се прави.Обаче за кажи речи по-малко от 3 години не се е случвало да го задържа това внимание.Вече с 3 Близначки и то кажи речи с едно изключение за малко в реалността иначе в интернет.Проблема идва като си хванат по-дълготрайна връзка за любов,в която те иначе не вярвали(напълно им се поставям на мястото).Чудя се какво ли би станало ако общуването беше постоянно в реалността и при едни други условия от моя страна
    Сега има някакви наченки че ми се отдава да опозная зодия Козирок (майка ми е тази зодия,но не е същото).
    Обичам усещането да предизвиквам интерес.
    Само дето вероятно скапаният ми живот,скапаните ми страхове и скапаната ни столица ще допринесат до същите събития.Демек не е гарантирано,че е само от зодията.А къде с намеци къде директно се усеща че въпросната девойка иска да ме види...пак (виждали сме се веднъж за няколко часа и веднъж за 3 дни пък и не можех да си отпусна потенциала,защото все пак тогава беше обвързана)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и аз съм потресена
    колко пъти тряа да казвам, че ако не е водолейче, риби или телец, да не ме занимава
    апф

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    или телец

anonymous708973
    Guest
    Отношенията с близнаци като цяло са такива - емоционални, ударни, първоначално обсебващи, постепенно избледняващи. Бъди сигурен, че индиректната комуникация е помогнала при задържането на отношения - на живо нещата биха се разгорели, съответно прегорели доста по-скоростно
    На моята отегчаваща се зодия й липсва стабилност и тя се търси в лицето на партньор/обкръжение, който я предлага заедно с известно количество непредсказуемост. Малко са такива

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    знаех си, че има причина да те харесвам!

Мега фен Аватара на Blab
    Niakoitam, имай предвид хуманитарната природа на Близнаците, преди да говориш за (любовни, че дори приятелски - макар те да използват прекомерно тази дума; ) взаимоотношения. Близнаци изначално са емпатични (върви ръка за ръка с общителността и неограниченото им любопитство) натури, винаги, когато попаднат на някой онеправдан/страдалец/маргинал, гледат (отделят време и енергия) да му помогнат по някакъв начин - да го утешат/вдъхнат самочувствие/дадат топлина и добронамерена компания/каквото друго се сетиш. И няма как, това е в природата им. Но не бива да бъркаш вниманието с интерес (използвам твоята дума от горните постове), защото грижата не (винаги) е любов, не и при близнаците.

//това под черта;

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отношенията с близнаци като цяло са такива - емоционални, ударни, първоначално обсебващи, постепенно избледняващи. Бъди сигурен, че индиректната комуникация е помогнала при задържането на отношения - на живо нещата биха се разгорели, съответно прегорели доста по-скоростно
    На моята отегчаваща се зодия й липсва стабилност и тя се търси в лицето на партньор/обкръжение, който я предлага заедно с известно количество непредсказуемост. Малко са такива
    Попринцип аз съм привърженик на теорията (без значение от зодията),че колкото повече усилия е имало преди да се създаде една връзка толкова по стабилна е (ако въобще успее да се създаде разбира се) защото колкото по-лесно е тръгнала толкова по-малко се отценява впоследствие и че приятелството преди това може да си е голям плюс.Попринцип аз стабилност няма как да гарантирам,но пък непредсказуемост си имам в доволни количества дори и за мен.Нямам си дори и грам представа дали след 20-30 години живи здрави ще ме возят в скъпа лимузина или ще се изхранвам от кофите и ще спя в канафките.Та по тоя показател съм наистина непредсказуем.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Niakoitam, имай предвид хуманитарната природа на Близнаците, преди да говориш за (любовни, че дори приятелски - макар те да използват прекомерно тази дума; ) взаимоотношения. Близнаци изначално са емпатични (върви ръка за ръка с общителността и неограниченото им любопитство) натури, винаги, когато попаднат на някой онеправдан/страдалец/маргинал, гледат (отделят време и енергия) да му помогнат по някакъв начин - да го утешат/вдъхнат самочувствие/дадат топлина и добронамерена компания/каквото друго се сетиш. И няма как, това е в природата им. Но не бива да бъркаш вниманието с интерес (използвам твоята дума от горните постове), защото грижата не (винаги) е любов, не и при близнаците.

//това под черта;
    Е то по тази логика значи и брат ми не би трябвало да има вече няколко годишна връзка с представителка на зодия Близнаци.
    Е вярно напоследък са малко "Пет секунди сме добре,а на шестата не сме",но все пак да не забравяме и изминалото вече време.Иначе ако е важно той е зодия Водолей.

И пак повтарям първата зодия Близнаци дето наистина бях възприел само и единствено като човек за общувнае поради едни или други причини ми обясняваше постоянно как след приятелството често имало любов.След около 2 години не вярващата в любовта девойка като смени няколко си хвана сегашният(едвали не от съжаление към чувствата му по нея),с който доколко съм запознат са още заедно.5-6 години по-късно.Въпросният,който започна да я ревнува от мен и заради,който отношенията ни постепенно напълно угаснаха.Тя НИКОГА не ми каза че иска да приключим отношения иначе.Питал съм я съвсем директно.Не ми показа че иска и да ги продължим обаче.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2014 на 09:52

Мега фен Аватара на Blab
    не искам да навлизам в спорове за астрология, просто те предупреждавам, да не се залъгваш по външните характеристики на нечие поведение, а да потърсиш реалната му мотивация;
    Слънцата са крайно недостатъчни, за да говорим за взаимоотношения между двама души.

кога и къде са родени двамата? //дата, час, място
    а ти? (това ще е по-интересно за форума, мисля си))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си