- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресен съм на каква попаднах
не разбирам как уж разумни хора се вманиачават по подобна помия
Вманиячена е по зодийте и хороскопа,а тогава може да ти е бил лош хороскопа.
МаниачкааВъв всеки онлайн хороскоп пишат различно така , че просто намери сайт в който да пише , че твоята зодия съвпада с нейната и всичко ще е ок
![]()
И какво доказателство да е това?Ако е на въпрос например с Лъвицата отношенията ни траеха много по кратко и се крепяха предимно на страданието и към бившият настоящ бивш.Ако не беше това сякаш нямаше какво да си кажем за разлика от с Близнаци.Хората понякога си писват.Останал съм с впечатлението че зодията ви е доста бързо променяща обстановката та чак се чудя понякога как ме издържат при положение че си мисля че аз самият не бих издържал дълго време някой мой двойник и живота ми почти не се променя (дори и ти ми се нервираш понякога при все че грам не ме познаваш)съответно до голяма степен не е като и аз да не съм виновен.Но съдба какво да се прави.Обаче за кажи речи по-малко от 3 години не се е случвало да го задържа това внимание.Вече с 3 Близначки и то кажи речи с едно изключение за малко в реалността иначе в интернет.Проблема идва като си хванат по-дълготрайна връзка за любов,в която те иначе не вярвали(напълно им се поставям на мястото).Чудя се какво ли би станало ако общуването беше постоянно в реалността и при едни други условия от моя страна
Сега има някакви наченки че ми се отдава да опозная зодия Козирок (майка ми е тази зодия,но не е същото).
Обичам усещането да предизвиквам интерес.
Само дето вероятно скапаният ми живот,скапаните ми страхове и скапаната ни столица ще допринесат до същите събития.Демек не е гарантирано,че е само от зодията.А къде с намеци къде директно се усеща че въпросната девойка иска да ме види...пак (виждали сме се веднъж за няколко часа и веднъж за 3 дни пък и не можех да си отпусна потенциала,защото все пак тогава беше обвързана)![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
и аз съм потресена
колко пъти тряа да казвам, че ако не е водолейче, риби или телец, да не ме занимава
апф
Отношенията с близнаци като цяло са такива - емоционални, ударни, първоначално обсебващи, постепенно избледняващи. Бъди сигурен, че индиректната комуникация е помогнала при задържането на отношения - на живо нещата биха се разгорели, съответно прегорели доста по-скоростно
На моята отегчаваща се зодия й липсва стабилност и тя се търси в лицето на партньор/обкръжение, който я предлага заедно с известно количество непредсказуемост. Малко са такива![]()
Niakoitam, имай предвид хуманитарната природа на Близнаците, преди да говориш за (любовни, че дори приятелски - макар те да използват прекомерно тази дума; ) взаимоотношения. Близнаци изначално са емпатични (върви ръка за ръка с общителността и неограниченото им любопитство) натури, винаги, когато попаднат на някой онеправдан/страдалец/маргинал, гледат (отделят време и енергия) да му помогнат по някакъв начин - да го утешат/вдъхнат самочувствие/дадат топлина и добронамерена компания/каквото друго се сетиш. И няма как, това е в природата им. Но не бива да бъркаш вниманието с интерес (използвам твоята дума от горните постове), защото грижата не (винаги) е любов, не и при близнаците.
//това под черта;
Попринцип аз съм привърженик на теорията (без значение от зодията),че колкото повече усилия е имало преди да се създаде една връзка толкова по стабилна е (ако въобще успее да се създаде разбира се) защото колкото по-лесно е тръгнала толкова по-малко се отценява впоследствие и че приятелството преди това може да си е голям плюс.Попринцип аз стабилност няма как да гарантирам,но пък непредсказуемост си имам в доволни количества дори и за мен.Нямам си дори и грам представа дали след 20-30 години живи здрави ще ме возят в скъпа лимузина или ще се изхранвам от кофите и ще спя в канафките.Та по тоя показател съм наистина непредсказуем.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е то по тази логика значи и брат ми не би трябвало да има вече няколко годишна връзка с представителка на зодия Близнаци.
Е вярно напоследък са малко "Пет секунди сме добре,а на шестата не сме",но все пак да не забравяме и изминалото вече време.Иначе ако е важно той е зодия Водолей.
И пак повтарям първата зодия Близнаци дето наистина бях възприел само и единствено като човек за общувнае поради едни или други причини ми обясняваше постоянно как след приятелството често имало любов.След около 2 години не вярващата в любовта девойка като смени няколко си хвана сегашният(едвали не от съжаление към чувствата му по нея),с който доколко съм запознат са още заедно.5-6 години по-късно.Въпросният,който започна да я ревнува от мен и заради,който отношенията ни постепенно напълно угаснаха.Тя НИКОГА не ми каза че иска да приключим отношения иначе.Питал съм я съвсем директно.Не ми показа че иска и да ги продължим обаче.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2014 на 09:52
не искам да навлизам в спорове за астрология, просто те предупреждавам, да не се залъгваш по външните характеристики на нечие поведение, а да потърсиш реалната му мотивация;
Слънцата са крайно недостатъчни, за да говорим за взаимоотношения между двама души.
кога и къде са родени двамата? //дата, час, място
а ти? (това ще е по-интересно за форума, мисля си))