- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресен съм на каква попаднах
Е то по тази логика значи и брат ми не би трябвало да има вече няколко годишна връзка с представителка на зодия Близнаци.
Е вярно напоследък са малко "Пет секунди сме добре,а на шестата не сме",но все пак да не забравяме и изминалото вече време.Иначе ако е важно той е зодия Водолей.
И пак повтарям първата зодия Близнаци дето наистина бях възприел само и единствено като човек за общувнае поради едни или други причини ми обясняваше постоянно как след приятелството често имало любов.След около 2 години не вярващата в любовта девойка като смени няколко си хвана сегашният(едвали не от съжаление към чувствата му по нея),с който доколко съм запознат са още заедно.5-6 години по-късно.Въпросният,който започна да я ревнува от мен и заради,който отношенията ни постепенно напълно угаснаха.Тя НИКОГА не ми каза че иска да приключим отношения иначе.Питал съм я съвсем директно.Не ми показа че иска и да ги продължим обаче.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2014 на 09:52
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!