.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    Niakoitam, имай предвид хуманитарната природа на Близнаците, преди да говориш за (любовни, че дори приятелски - макар те да използват прекомерно тази дума; ) взаимоотношения. Близнаци изначално са емпатични (върви ръка за ръка с общителността и неограниченото им любопитство) натури, винаги, когато попаднат на някой онеправдан/страдалец/маргинал, гледат (отделят време и енергия) да му помогнат по някакъв начин - да го утешат/вдъхнат самочувствие/дадат топлина и добронамерена компания/каквото друго се сетиш. И няма как, това е в природата им. Но не бива да бъркаш вниманието с интерес (използвам твоята дума от горните постове), защото грижата не (винаги) е любов, не и при близнаците.

//това под черта;
    Е то по тази логика значи и брат ми не би трябвало да има вече няколко годишна връзка с представителка на зодия Близнаци.
    Е вярно напоследък са малко "Пет секунди сме добре,а на шестата не сме",но все пак да не забравяме и изминалото вече време.Иначе ако е важно той е зодия Водолей.

И пак повтарям първата зодия Близнаци дето наистина бях възприел само и единствено като човек за общувнае поради едни или други причини ми обясняваше постоянно как след приятелството често имало любов.След около 2 години не вярващата в любовта девойка като смени няколко си хвана сегашният(едвали не от съжаление към чувствата му по нея),с който доколко съм запознат са още заедно.5-6 години по-късно.Въпросният,който започна да я ревнува от мен и заради,който отношенията ни постепенно напълно угаснаха.Тя НИКОГА не ми каза че иска да приключим отношения иначе.Питал съм я съвсем директно.Не ми показа че иска и да ги продължим обаче.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2014 на 09:52
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    "Пет секунди сме добре,а на шестата не сме"
    има ли луди пилетаааа (рокрокрок)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си