- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Здравей, AIESEC
Вече съм член ^^
с нели вече ходихме, но тя не иска да разкаже в най-милата тема ;/
Варненци, имаме ли право да се настаняваме в общежитията на друг университет ако има останали свободни места?
Не мисля че настаняването в друго общежитие зависи от това от къде си.
Може да намеря някой, който е бил в моята ситуация и затова уточних
Понеже не съм кандидатствала за общежития към моя университет /казаха ми да не съм се занимавала, с доходи над 200 нямало шанс изобщо да се пробвам/ и сега дори не се водя дори резерва, имам ли право изобщо на разменно писмо?
Ама то не може току така да отидеш да кандидатстваш в общежитие на др университет. Даваха се едни разменни писма навремето и с още куп документи ставаше работата. И това само ако нямаше места, сега не знам как е.
Павлетка лъже, че сме ходили с нея, лъжечка е :с
Става дума за това, че обяснявах на приятеля ми как не бих яла на стол, ако не ми се наложи и че вероятно няма и да ми се. След някакво време пак говорихме за столове и той просто каза: "Искаш ли да отидем да ядем в стол:Д", а аз не можах да му откажа, въпреки че той очаквал точно това. В крайна сметка една вечер вечеряхме в студентски стол - не умрях, беше нормална храна, студена вече (защото отидохме късно), но пък най-важното е, че ситуацията беше изключително шлядка. :Д Преди да отидем в стола бях взела две кексчета от take a cake, за да има нещо "луксозно" във вечерята ни (защото едното кексче беше 2.60 мисля, а вечерята ни - 2лв/човек:Д), след което като се прибирахме вкъщи, си взехме и вино. :Д
прекрасна историйкаех размечтах се и аз някой ден с потенциалното ми човече да ядем на стол :д
Е ти уби с мечта просто. Де и аз да имах толкова лесно осъществими мечти като яденето на стол.
гичи, аз ще те заведа
а пък мислите ли, че пинкилотка би приела, ако я поканят на среща в стол
според мен ще каже 'абе ти луд ли си, да ти приличам на момиче, което би яло в стол, за толкова ли евтина ме имаш...'
не се заяждам![]()
То винаги можете да ядете на стол. Дори и в момента. Дядо едно време си слагаше една табуретка, постилаше я с покривчица от бамбукови пръчици, от ония зелените или вестник, слагаше салата една чиния, една чиния филе и чашата с ракия и по този смисъл ядеше на стол всяка вечер и то безплатно.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз снощи даже си намерих половинка. Савой. В рекорда има и седмички. Дам дам.
това беше добро
ето ти един виртуален смях:
охоохохох ххахахахахахха еееееее нененен АХХАХАХАХАХАХАААА
Мухахахаххахахаххахаххххх ххаааааааааааааааааааааха ххааххахааааахахаха
Столът е до входа ми, на 10 метра. За месец и половина тази седмица за пръв път отидох - хапнах стабилно някаква гозбица за еквивалента на 0.6 евро.
Първият ми колоквиум мина, остават още само 10-тина до края на годината ^.^
Поздрави