- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
Днес карах ужасно. :/ И пак минахме по шибаното кръгово, чувствах се като дебил, изобщо не се усетих, че трябва да се оглеждам на изходите, че съм без предимство, мц.. И все забравям да минавам на втора на завоите, или като намаляваме, като че ли да спираме, ама видиш ли няма да спираме, а ще си продължаваме и така.. И се чувствам ужасно. И инструктора ми малко ме дразни на моменти, като ми казва какво да правя.. т.е.. някакви елементарни неща, като това да намаля, да натисна съединител, или просто да сменя на втора, малко след като съм потеглила, неща, които си ги знам, ама като ми говори постоянно на главата и понякога се обърквам още повече.. И ме дразни, че от далече ме кара да намалявам, аз се влача едва, едва, той от 24985345 метра ми казва да намаля още, мх..
Постоянно си мисля и за шибания изпитващ какъв ще е, ще се заяжда ли, до колко лошо ще ме гледа, прекалено спокоен ли ще е, та да се чудя какво ли си мисли, направо ще се пръсна.. Имам чувството, че ще ме скъсат и ще се отчаям още повече, а толкова много искам да мина..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А после ми разправяте колко по-уравновесени са жените от мъжете. Мдаааа. Това е една от основните причини поради които масата жени не могат да карат, и има много малко единици които успяват да стигнат нивото на мъж със същият стаж като тях. Това разбира се не го казвам с лоши мисли. Факт е и че като цяло в най-големите автомобилни спортове жените са липсващ фактор. Във F1 май не сте имали представител от 70-те. Във WRC се мяркаха тук, там като някой бяха навигатори на мъжете си. Сега не знам как седят нещата.
Да се стреснеш зад волана не е хубаво и говори за малко опит и за слаба психика. Както ти казаха, да осъзнаваш отговорността си и това да те е страх постоянно са две различни неща. Има едно усещане като вземеш да стреляш с пистолет за първи път. Хващаш го, стреляш по мишената и осъзнаваш как е създадено с едничката цел да убива и колко всъщност ефикасно и лесно е да се направи. Тогава трябва да се научиш да изпитваш респект към оръжието както към колата, а не да те е страх или да се стряскаш от тях и това какво биха могли да направят.