.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от IvetoG Виж мнението
    Като за начало е добре да посетиш добър дерматолог, който да прецени какво е състоянието на кожата ти и да ти предпише подходящи продукти. Може да се изръсиш малко повече, но си заслужава. От личен опит мога да кажа,че разни Гарниери и т.н. ама грам не помагат , дори само един почистващ гел на Bioderma ми върши много по- добра работа от 3 продутка, с които си цапотех лицето на Гарниер. Друго което можеш да направиш е да си промениш и хранителния режим, спри мазните боклуци, чипсове и т.н. и започни да ядеш повече плодове и да пиеш много вода.
    Да,режимът съм си го променила отдавна..пия много вода,не ям боклуци.....е какво остава? на дерматолог както казах ходих ... ох ,не знам

IvetoG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Debi98 Виж мнението
    Да,режимът съм си го променила отдавна..пия много вода,не ям боклуци.....е какво остава? на дерматолог както казах ходих ... ох ,не знам
    Ами пробвай с друг дерматолог в такъв случай, също може да ходиш на процедури по почистване на лице, но отново при дерматолог. В някои по тежки случаи се правят и процедури с лазери и т.н. но отново това е по преценка на дерматолог. И най - важното за акнеичкна кожа е почистването сутрин и вечер с качествен почистващ гел. Аз лично съм много доволна от Sebium на Bioderma. Също така, когато ми излезнат пъпки ги третирам локално с клеева тинктура или този кристален дезодорант http://tiande-magazin.net/%D0%BF%D1%...-natural-veil/ на когото съм открила безброй приложения. Дано съм била полезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си