- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- някой друг?
Ами, виж сега, точно в последно време фороня бая бива забравен и от двама ни с антракса, но щом си толкова сигурен, окей. Бий хикса и край. Мисли си, че си много як.
ами, рагиоле, не се заяждам, знаеш, че те харесвам, ама 14км без прекъсване...Е–БА–СИ! за такива по-дълги разстояния колкото по-фин си, толкова по-добре. съдя по добрите дистанционни ски бегачи. и аз имам някъв опит в бягането и тва ми е напълно непосилно без прекъсване /не, че нещо, но ставам ппц/. никога няма да забравя как може би вторият най-титулуван ски бегач - Петър Нортхуг - беше гроги след едно убийствено състезание на 10км и става въпрос за ски. да, там си даваш зор, но все пак...ски. ( :
a, ami vidyah, che spamite nadolu i se otkazah da cheta ;d
sori
Не е проблем, аз вярвам, че може и да ги избяга... Какво са 14км?
sa za tva li sh sporim? ne me vyvlichaite. da, razbira se, che zavisi. ako si poddyrjash ravnomerno nisko tempo - moje. no edin NEprofesoinalist dosta bi se zatrudnil.
/spored men
Ами аз съм виждал и 50 -60 годишни да бягат с по тежести по 10 км, така че чак професионалист може и да не си. И пак да уточня - бягане с бавно темпо.
Ей, смешник, ти си ходил в казарма сигурно, та знаеш...![]()
кво знаете вие младите, женчовци.
Да те пусна в планината в една барака цяла година да копаеш, та излезе човек от теб...
всъщност в ски бягането тия км се водят средна дистанция /10-20км/. никога не съм измервала колко бягам, тъй че нямам реална представа. веднъж реших да измина разстоянието от т.А до т.Б, което беше 10-тина км пеша и беше трудничко, доста. та някак множко ми идват за обикновен човек, който не е достатъчно трениран.
ходом? Абе пак знам за 50-60 годишни, които изкачват българските планини с по 30 км преход пеша...
децата всеки ден по 3-4-5 км вървят за училище
Войниците през Балканската война за един ден изминават разтоянието Странджа - до Сърбия..
за един нетрениран, но в добро здраве човек 10 км пеш требва да успее без почивка
ако терена е равнинен естествено.
ок, както кажеш. и твоето е валидно. твърде много АКО-та ;д обаче. ако е в добро здраве, ако терена е еди къв си, ако не знам си кво си. в такъв случай дискусията е напълно безсмислена.