.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    всъщност в ски бягането тия км се водят средна дистанция /10-20км/. никога не съм измервала колко бягам, тъй че нямам реална представа. веднъж реших да измина разстоянието от т.А до т.Б, което беше 10-тина км пеша и беше трудничко, доста. та някак множко ми идват за обикновен човек, който не е достатъчно трениран.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    всъщност в ски бягането тия км се водят средна дистанция /10-20км/. никога не съм измервала колко бягам, тъй че нямам реална представа. веднъж реших да измина разстоянието от т.А до т.Б, което беше 10-тина км пеша и беше трудничко, доста. та някак множко ми идват за обикновен човек, който не е достатъчно трениран.
    ходом? Абе пак знам за 50-60 годишни, които изкачват българските планини с по 30 км преход пеша...
    децата всеки ден по 3-4-5 км вървят за училище

Войниците през Балканската война за един ден изминават разтоянието Странджа - до Сърбия..

за един нетрениран, но в добро здраве човек 10 км пеш требва да успее без почивка

ако терена е равнинен естествено.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ходом? Абе пак знам за 50-60 годишни, които изкачват българските планини с по 30 км преход пеша...
    Много знаеш, а аз съм виждал откачения ми 90 годишен дядка как 20 години обикаляше пеша всички възможни планини в България с раница по-тежка от теб. Но той не беше добре с главата, нормален човек не би го правил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си