.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Само дето нпп не е християнин, объркал си се.
    До колкото знам той е, цитирам "езичник свидетел на словото".

Ако не вярваш питай го.

ми сигурно съм се объркал, добре значи, питам го :ДД
    какво означава това, отде е толкова сигурен? откога е станал такъв? :Д няква секта? да зема се присъединя и аз?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    ми, добре, аз бях длъжен да ти го кажа, вече знам, че го правиш не от незнание, а напълно съзнателно.
    Има значение.

дифендър, ти па откри ли истината? кога и как?
    това не значи, че искам да питаш мен, нито и че имам отговор или пък отговор, който ще ти хареса.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    това не значи, че искам да питаш мен, нито и че имам отговор или пък отговор, който ще ти хареса.

кога и къде съм казвал или намеквал, че искам да ми даваш отговор, който да ми харесва?
    ако ти искаш да ми се харесваш, това е друго DD

Мега фен
    какво означава това, отде е толкова сигурен? откога е станал такъв? :Д няква секта? да зема се присъединя и аз?
    истината за мен, е че историята ми се оказа дълга, при това не само на мен, защото ние двамата свидетели на истинския Господ Бог(Отца+Исус) бяхме родени на Небето още в самото начало на вечността (преди около 5-6 хилядолетия), а сега се родихме в този свят за да свидетелствуваме Неговото Слово тук, обаче в условията под греха не изглеждаме толкова добре както когато бяхме херувими на Небето, защото сега сме човешки същества родени на земята

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    истината за мен, е че историята ми се оказа дълга, при това не само на мен, защото ние двамата свидетели на истинския Господ Бог(Отца+Исус) бяхме родени на Небето още в самото начало на вечността (преди около 5-6 хилядолетия), а сега се родихме в този свят за да свидетелствуваме Неговото Слово тук, обаче в условията под греха не изглеждаме толкова добре както когато бяхме херувими на Небето, защото сега сме човешки същества родени на земята
    как така ги помниш тези неща? а за майка ти и баща ти знаеш ли нещо?, те били ли са херувими или? защо си се родил точно при тях примерно имаш ли отговор? Сам ли си ги избра?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си