- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв спорт да започна да тренирам на 15г.
Това, че бивша балерина, понастоящем на 21 години, може да си изпука всяка кост на врата, гърба и раменете. Винаги. Постоянно. Без значение дали се е разтягала, загрявала или не. Или че като им се отлепи парчето кожа на обувката и паднат на колене по време на скок и по цялото трико има кръв, се казва "стига си се лигавила, ставай и продължавай".
Че явно не е нормално да качиш някое друго кило по време на пубертета, тоест да заформиш женско тяло? Че момиче на 12-13 кара с 2-3 ябълки на ден?
Бая мога да продължавам.
И aз съм пaдaлa,и aз съм се пребирaлa с рев но всичко се прaви зa спортa,трениорът хвaли когaто зaслужaвaш.Aко имaш aмбиции по рaзлични от товa дa си подскaчaш тaм ще стискaш зъби и ще търпиш.
Адил Рами изиграва първия си професионален футболен мач на 22 години, сега рита кожена сфера във втория отбор на град Милано.
Бивш такъв. По-скоро тенис величие. Сега съм само секс-символ.
да, единствения път, в който съм играла тенис на корт беше такъв :д
защо
Реших да те попитам, за това. Няма да се интересувам защо е бил единствен. Харесвам хора практикуващи тенис, които отстрани изглеждат така, все едно играят бадминтон с бетоново кубче на Рубик и китки на пианист.
хахахах доста зле играх, може и така да съм изглеждала ;/
беше отдавна, бях малка и помня, че ракетата беше тоолкова тежка :д
Ааа, Мони, не съм съгласна. Специално при балета и гимнастиката - както знаеш по-добре от мен дори - децата не отиват по собствено желание и трудно ще имат някакви амбиции на 5 годинки. Ама да... безкрайно хуманно е да създаваме комлекси за цял живот на идеално здрави и прави деца, да ги караме да гладуват и т.н.
На Уимбълдън бил ли си?
Тогава що се изказваш толкова високомерно?
Ебаси, братче.
брао, изглежда пантерата живее като по перфектната книга, щото сичките и мнения са като по книга, на някакви собствени разсъждения залага ли изобщо поне понякога според вас?
"това е правилно, това е така, онова не е така, така е в над 90% от случаите, и за в бъдеще ще е така"D
кога ще разбере, че всичко е относително, и че нищо не е сигурно и гарантирано на този свят
Последно редактирано от therichbitch : 11-04-2014 на 23:21
едно време като гледах тенис Justine Henin-Hardenne ми беше фаворитка : )
И аз се замислих, ама кво отношение има това към темата? Ние обсъждахме спортни постижения, ако не се лъжа? Тоест...някъв комплексар реши да се хвали с коя е спал. Хах, все едно съм в десети клас.
Или спортните и креватните способности са свързани?
ако очакваш ред във виртуални пространства браво
Да бе, представи си, ебати наивната и скучната съм да очаквам големи хора да се държат като такива :S