- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

казвай каквото знаеш-в резюме, няма кой да чете глупости по 500 изречения
п.п. ъъ имах предвид тези неща "Моисей Мурин или житие на пророк Давид"
Последно редактирано от fire_magic : 11-05-2014 на 00:05
Може би доброто възпитание предполага някакво уважение към труда, който съм положил, за да ти отговоря. Ако си на принципа ,,най мразим да мислим'' ходи да четеш комикси и не си блъскай главата със сериозни въпроси, защото те не са за ленивите умове на хора като теб.
В крайна сметка ти с много мислене ли откри християнския Бог?
въъй, бая мислене ли падна поне или понеже си от умните будни умове и стана по-бързо?
Не си в състояние да ми даваш класификации, нито да ми казваш какво да правя, идваш тука описваш си идеята,(ако желаеш) и се махаш без да казваш на кой кво да прави, окей?
Последно редактирано от fire_magic : 11-04-2014 на 23:06
Къв серизен въпрос християнски "братко" ? Сякаш си убеден, че това в което вярваш и пишеш е 100% истина, не допускаш и 1 % съмнение? Разкажи за тези си убеждения, как стигна до тях примерно? Отговори на тези въпроси ще съм ти благодарен и уважил труда ти, не на някакви линкове към измислени приказки, щото в крайна сметка аз питах, какво мислите вие, не съм ти търсил смешния линк, супер мн се дразня така, че и труд бил положил-очаквал уважение и благодарности за това-компот да ти отворя освен.
Последно редактирано от fire_magic : 11-04-2014 на 22:36