.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    казвай каквото знаеш-в резюме, няма кой да чете глупости по 500 изречения

п.п. ъъ имах предвид тези неща "Моисей Мурин или житие на пророк Давид"
    Последно редактирано от fire_magic : 11-05-2014 на 00:05

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    казвай каквото знаеш-в резюме, няма кой да чете глупости по 500 изречения
    Може би доброто възпитание предполага някакво уважение към труда, който съм положил, за да ти отговоря. Ако си на принципа ,,най мразим да мислим'' ходи да четеш комикси и не си блъскай главата със сериозни въпроси, защото те не са за ленивите умове на хора като теб.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Може би доброто възпитание предполага някакво уважение към труда, който съм положил, за да ти отговоря. Ако си на принципа ,,най мразим да мислим'' ходи да четеш комикси и не си блъскай главата със сериозни въпроси, защото те не са за ленивите умове на хора като теб.
    В крайна сметка ти с много мислене ли откри християнския Бог?
    въъй, бая мислене ли падна поне или понеже си от умните будни умове и стана по-бързо?
    Не си в състояние да ми даваш класификации, нито да ми казваш какво да правя, идваш тука описваш си идеята,(ако желаеш) и се махаш без да казваш на кой кво да прави, окей?
    Последно редактирано от fire_magic : 11-04-2014 на 23:06

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    сериозни въпроси, защото те не са за ленивите умове на хора като теб.
    Къв серизен въпрос християнски "братко" ? Сякаш си убеден, че това в което вярваш и пишеш е 100% истина, не допускаш и 1 % съмнение? Разкажи за тези си убеждения, как стигна до тях примерно? Отговори на тези въпроси ще съм ти благодарен и уважил труда ти, не на някакви линкове към измислени приказки, щото в крайна сметка аз питах, какво мислите вие, не съм ти търсил смешния линк, супер мн се дразня така, че и труд бил положил-очаквал уважение и благодарности за това-компот да ти отворя освен.
    Последно редактирано от fire_magic : 11-04-2014 на 22:36

Мега фен
    така и вие с дифендър не уважавахте труда на другите - например точно така постъпвахте с мен, и ето как Бог ви наказва за това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си