.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    И това да приемаш мнения само от приятели е защитна реакция, разбирам го
    Иначе да - без да съм видяла картинката, трудно ще преценя. Просто тоооолкова често съм ставала свидетелка как една приятелка успокоява друга, която очевидно греши и винаги съм си пожелавала моите приятели да имат куража да ми кажат, когато не съм права.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто тоооолкова често съм ставала свидетелка как една приятелка успокоява друга, която очевидно греши и винаги съм си пожелавала моите приятели да имат куража да ми кажат, когато не съм права.
    Аз затова си обичам приятелите - почти е нямало случай, в който да не ми кажат "тук не си права, защота така и така, и така".

ПТ: Приятелят ми наскоро ми каза, че съм най-амбициозното момиче, което познава, което за мен е адски голям комплимент, понеже знам колко амбициозни бяха момичетата от вече бившия му клас /макар че някои в момента са в такива забутани университети, че не е истина/. Чувала съм какво ли не за себе си иначе, повечето неща не са били истина /или поне аз не виждам себе си в доста от комплиментите, които получавам/, но комплиментът, който най-много ме е трогвал го чух преди няколко дена от един приятел - "Не разбирам как може да си толкова умна и същевременно толкова наивна. Не го осъзнавам, наистина. След 10 минути ще ти кажа, че не познавам по-ужасен човек от теб и ти ще ми повярваш. А не трябва да ми вярваш, защото ти си човекът с най-красива същност, който познавам".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си