- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли начин да забравя Бог?
npp от как дойдох в тоя форум и още като те видях, ти за мен говориш глупости за Библията още от тогава и не съм си променил мнението ама даже грам (тук там кажеш нещо верно).
Просто няма смисъл да се опитваш да ми казваш кое било правилно или не.
Затова когато мога и по всяко време ще работа против (не)истинските светии и (не)свидетелите на Словото като тебе и срещу тяхното спящо божество, по-скоро изкарано от от някоя индуиска книга.
Само като ти видя (лъже)свидетелствата и получавам обриви, такава непоносимост към твоята фантазия-чалга.
Естествено свободен си да си говориш.
Последно редактирано от defender : 11-06-2014 на 23:04
няма как да успееш да победиш истинския Господ Бог когато се съдиш с Него, защото Той е дори с безброй много пъти по-силен от целия свят, понеже ние, които сме Негови верни последователи, не свидетелствуваме Божието Слово от себе си, но именно Той го прави чрез нас, а на теб отдавна ти се каза, че ако имаш някакви претенции за някаква по-добра истина от Неговата, тогава покажи по-добрата, а недей само да ни обвиняваш когато не представяш никакви истинни доказателства, понеже всичките ти свидетелства против нас досега бяха дори напълно изобличени с истинското Божие Слово, и ти, ако си спомняш, остана безответен, понеже като не ти остана с какво да ни нападаш, започна просто да се ежиш като някакъв духовен/религиозен бабаит/хулиган