.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Ограничи до максимум спането през деня и не пий кафета след обяд. Също може да си вземеш успокояващи чайове, който да ти помогнат да се отпуснеш и да заспиш вечерта. Ако не помогнат чайовете има и безброй билкови продукти под формата на таблетки без рецепта, които можеш да опиташ. Аз понякога , когато изпитвам трудност да заспя взимам Неуропан ( това е смес от валерян, мента и глог) и ми помага по - лесно да заспя.

Цитирай Първоначално написано от Dalinda.M Виж мнението
    Здравейте! .. Ам проблема е такъв чее .си разбих режима за сън.. Сега спя денем а вечер не и бодувам,и ми е адски трудно.. Всякак съм опитвала,все си викам че ша спя един час и да си навия алармата а то кво става събуждам се в 00:00 -.- ..Направо ми писна вечее .. Помогнте ми как да си вазвърна режима.всякак съм опитвала..даже съм искала да се сдържам и да легна вечерта но не мога просто не мога и пак лягам обед..Помощ -.-.
    Да де .но проблема е че си преебах режима.ся ми се спи денем а вечер бодувам -.- и иска по някъв начин да си го възвърна
    Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    Ограничи до максимум спането през деня и не пий кафета след обяд. Също може да си вземеш успокояващи чайове, който да ти помогнат да се отпуснеш и да заспиш вечерта. Ако не помогнат чайовете има и безброй билкови продукти под формата на таблетки без рецепта, които можеш да опиташ. Аз понякога , когато изпитвам трудност да заспя взимам Неуропан ( това е смес от валерян, мента и глог) и ми помага по - лесно да заспя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си