Първоначално написано от an7raks Явно му е доста досадно, щом продължава да пише... А и не си личи да е много здрав... Не ми философствай, вземи прати дарения на сайта да го оправят щом ти е забавно.
Първоначално написано от RagioL Не ми философствай, вземи прати дарения на сайта да го оправят щом ти е забавно. Пари за цигани не давам... Не се надявай.
Първоначално написано от an7raks Пари за цигани не давам... Не се надявай. Обиждаме Инвестор а!
Първоначално написано от RagioL Обиждаме Инвестор а! Точно така.
Първоначално написано от an7raks Точно така. Изменник! Бог да те накаже!(Мачока) За жалост, както знаеш от нпп той в момента спи. Но някой ден ще си го получиш.
Първоначално написано от RagioL Изменник! Бог да те накаже!(Мачока) За жалост, както знаеш от нпп той в момента спи. Но някой ден ще си го получиш. Вече ми стана ясно и какво е имал предвид, като казваше, че Бог го е убивал(банвал) и възкресявал многократно...
Първоначално написано от an7raks Вече ми стана ясно и какво е имал предвид, като казваше, че Бог го е убивал(банвал) и възкресявал многократно... Зли сатанисти го били убили, не Бог, той само го е възкресил.
Правила