- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Право УНСС
Миличка, аз нищо не искам, преди години имаше такива обяви и завършил в Пловдив, ако не се бъркам за университета, беше осъдил такъв работодател за дискриминация.Нещо повече - още в трети курс ме взеха в кантора на завършили в СУ, като ИЗОБЩО не са ме познавали преди да си подам документите.
Последно редактирано от ikon : 11-12-2014 на 21:24
Дискриминация от подобен тип е трудно доказуема, това казвам. Никой утре няма, когато те отреже за работно място, да ти каже директно: ама ние вас, от УНСС за нищо ви нямаме, така че няма да те вземем. Няма да го има и в обявата (естествено) на работодателя, не знам колко трябва да си объркан, за да изтъкваш подобен факт.
А конкурсите само такива заблудени си мислят, че са анонимни. Навсякъде по правилник си пишеш само вх.номер.
Честно, звучиш адски наивно и сякаш не живееш в България.
"Като ме отреже" - ти започна да говориш вече за моя живот (че и бъдещ дори) като че ли ме познаваш, а не коментираш нищо от това, което ти написах. Защо не ме отрязаха за кантората, завършили СУ, нали за нищо ме нямат? Защо всичките ми колеги си намериха работа по професията - нали за нищо ни нямат? Защо не ме отрязаха на конкурса, на който никъде не пишеш къде си завършил, нали за нищо не ставаме? Всички хабилитирани преподаватели по право в УНСС са ЗАВЪРШИЛИ СУ. Те на какво ниво са според теб? А тези преподаватели, които преподават и на двете места - как са - в СУ супер, в УНСС не са? А тези, които години преди да дойдат в УНСС, са били само в СУ - те какви преподаватели и юристи са?
Ще помоля НЕюристите да не коментират обучението по право и още повече практиката, за която ми пишат само техни предположения или неща от сорта: "една приятелка каза", като си отговорите на въпросите, които написах, ще се сетите причините.
Абсолютно.
Аре да видим дали не мога случайно да познавам проверяващия и да се уговорим, че на третия ред отгоре надолу на 8-ма страница ще задраскам последните 4 думи, а? Смях.
Като излезе първият випуск "Право" от дебилния Бургаски свободен, аре да видиш дали по обявите не пишеха "Търсим юрист от СУ".